Netflix vil stadig være den suverænt største streaming-tjeneste i 2024 – men Disney+ vokser mest, konstaterer ny undersøgelse.

Digital TV Research har undersøgt fremtidens streamingmarked. Helt konkret fem år ind i fremtiden, skriver The Hollywood Reporter.

Og fremtiden domineres stadig af Netflix, der frem mod 2024 vil vokse med yderligere 79 millioner abonnenter til i alt 219 millioner.

Amazon Prime vil følge efter på andenpladsen med estimerede 127 millioner brugere.

Først på tredjepladsen kommer Disney Plus med en andel på otte procent af streaming-markedet, men med en vækst på 82 millioner abonnenter – flere end Netflix i perioden.

Endelig vil Apple TV stå for én procent af streamingmarkedet, hvilket betyder, at Netflix, Amazon, Disney og Apple til sammen vil udgøre 45 procent.

Læs mere om betalings-villigheden hos streaming-forbrugerne lige her.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mejse 1 år siden

tja det kan jo godt hurtigt alle mulige andre veje, men det lyder da sandsynligt :)
Gravatar

#2 Blandet Landhandel 1 år siden

“Hente ind” er en ok bizar voldtægt af det danske sprog.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Rimeligt logisk, når de går fra en markedsandel på 0%.
Gravatar

#4 kblood 1 år siden

#3 Ja... de skriver nærmest bare at de mener ikke at den tjenester lukker indenfor de første 5 år... så har de haft ret.

Eller tja, når jeg læser kilden er det ret specifikke tal. Netflix bevarer føringen og forventes at have over 200 millioner subscribers i 2024, Amazon Prime forventes at have 127 millioner og Disney forventes at have 82 millioner.

Det er nok ret sikkert at de ikke vil have helt ret i tal der er så præcise. Hvis Google vælger at være mere aggressive kan de måske også ændre hvordan det ser ud.

Skriv ny kommentar: