Ny “Superman”-trilogi?

Mark Millar kunne i et interview med G4 fortælle, at han sammen med en velkendt instruktør har en ide til en ny “Superman”-trilogi hos Warner Bros.

”Jeg har haft denne plan igennem omkring 10 år om en stor trefilms lang “Superman”-ting – ligesom et “Ringenes herre”-epos, som ville starte fra bunden igen med en syvtimers “Superman”-historie. En film udgivet om året.”

Millar fortæller samtidig, at projektet afhænger af, hvorvidt “Man of Steel”, Bryan Singers opfølger til “Superman Returns”, bliver en realitet. Millar håber på en afklaring, om hvilken “Superman”-film Warner vil lave, om et par uger.

I interviewet snakker Millar også om filmatiseringen af “Kick-Ass”, som instruktøren Matthew Vaughn og manuskriptforfatteren Jane Goldman, der tidligere har filmatiseret Neil Gaimans “Stardust” sammen, er i gang med at udvikle .

Filmatiseringen af Millars tegneserie “Wanted” har været en stor økonomisk succes i biograferne i år, og en efterfølger har allerede i fået grønt lys.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 Buzz 15 år siden

Kom med man of steel og så lorte bagefter
Gravatar

#22 Chrisenry 15 år siden

#16 - #19 - Du har på sin vis ret i dine betragtninger omkring Superman op til omkring midten af 80'erne eller noget i den stil, herefter blev figuren imidlertid redefineret, formentlig med udgangspunkt i en del af de problemer du også påpeger.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#23 Riqon 15 år siden

#20 -

Hmm. Læser du egentlig hele mine indlæg eller kun udvalgte sætninger? Never mind, tak for link'et.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#24 Michael Andersen 15 år siden

#23 Indrømmet, jeg læste kun det du skrev til Kadann, men pointen er god nok: Superman har også et liv uden for filmene :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#25 filmz-Kadann 15 år siden

#19 -

Som Michael er inde på, så er Superman Returns jo netop baseret på den gamle Superman-serie og derfor præcis ligesom de gamle film.

Som jeg skrev i det indlæg, som Michael linker til, så er der sket meget med Superman indenfor de sidste 15-20 år på tegneseriefronten. At Hollywood ikke har valgt at følge udviklingen og koger suppe på fortiden, er jo bare deres fejl.

Så ja, hvis du KUN tager udgangspunkt i "Superman Returns" og ikke i "Superman: The Animated Series" og 20 års tegneserier, så har du 100% ret. :)

Superman har flere svagheder end en journalist og en grøn sten - reelt set havde han faktisk også flere svagheder end det i 80'erne, f.eks. en guld sten, en hvid sten, magi og en del andet. ;)

Men som jeg skrev i det andet indlæg, er Superman største styrke og største svaghed, at han er menneskelig i dag - det betyder bl.a. også at han sættes overfor prøvelsen at styre sine mægtige kræfter, i forhold til f.eks. at tage kontrollen fra menneskene og løse problemerne for dem med magt.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: