Ny “Superman”-trilogi?

Mark Millar kunne i et interview med G4 fortælle, at han sammen med en velkendt instruktør har en ide til en ny “Superman”-trilogi hos Warner Bros.

”Jeg har haft denne plan igennem omkring 10 år om en stor trefilms lang “Superman”-ting – ligesom et “Ringenes herre”-epos, som ville starte fra bunden igen med en syvtimers “Superman”-historie. En film udgivet om året.”

Millar fortæller samtidig, at projektet afhænger af, hvorvidt “Man of Steel”, Bryan Singers opfølger til “Superman Returns”, bliver en realitet. Millar håber på en afklaring, om hvilken “Superman”-film Warner vil lave, om et par uger.

I interviewet snakker Millar også om filmatiseringen af “Kick-Ass”, som instruktøren Matthew Vaughn og manuskriptforfatteren Jane Goldman, der tidligere har filmatiseret Neil Gaimans “Stardust” sammen, er i gang med at udvikle .

Filmatiseringen af Millars tegneserie “Wanted” har været en stor økonomisk succes i biograferne i år, og en efterfølger har allerede i fået grønt lys.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 vapor 15 år siden

Wanted var noget lort så jeg håber ikke at Mark Millar får tjansen. :(
Gravatar

#2 BN 15 år siden

"Jeg har haft denne plan igennem omkring 10 år om en stor trefilms lang "Superman"-ting - ligesom et "Ringenes herre"-epos, som ville starte fra bunden igen med en syvtimers "Superman"-historie. En film udgivet om året."


"har haft denne plan igennem omkring 10 år" - d.v.s. siden omkring 1998.

Ja, den meget originale idé til en sådan trilogi med én film udgivet om året, fik han naturligvis FØR Peter Jackson's projekt blev kendt - det er klart! ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 Ceepa 15 år siden

#1 Lort ville jeg ikke kalde den... go popkoprnsfilm,... ikke andet... Men episk LotR tema til Superman? no way... LOL!
Gravatar

#4 zamm- 15 år siden

Jeg har bange anelser hvad dette angår!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#5 filmz-Kadann 15 år siden

#2 -

Nu tillægger du vist LOTR noget originalitet, som filmen ikke fortjener - jo, det er vel det største projekt af sin slags, men det er jo ikke første gang at flere film er blevet filmet i ét hug og udgivet med kort mellemrum - Back to the Future 2 og 3 blev jo filmet i ét hug og udgivet med et års mellemrum og det foregik altså næsten et årti før LOTR blev en realitet.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 Riqon 15 år siden

Jeg stemmer for, at de tager Kevin Smiths Superman-manuskript op og gør den til en realitet :P
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 moulder666 15 år siden

Hmm - jeg har det lidt på samme måde, som da nyheden kom ud om, at "Hulk" ville blive genindspillet...min første tanke var "Nåja, det kan jo ikke blive så meget værre!"

Så hvis de nu bare dropper det remake af Superman Returns og lader Millar få chancen, kunne det da være spændende at se, om HAN kan lave noget seværdigt i stedet!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 Spanner 15 år siden

#6 måske optagelserne allerede ER i gang:

http://farm4.static.flickr.com/3075/2824889038_a57...
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#9 PredatorX 15 år siden

#6

Dét håber jeg da rigtigt nok ikke!
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#10 kayzee 15 år siden

Nå lad os nu se ... Millar har tit og ofte kæftet op på et meget løst grundlag ... som dengang han påstod at Eminem var castet til Wanted. Og hans drøm om en ny Superman dukker op med jævne mellemrum.

Millar er en ganske feteret manuskriptforfatter blandt andet på en række Marvel-tegneserier. Bladrer man dem lidt igennem kan man godt få bange anelser, HVIS der skulle være hold i denne Superman-triogi.

Jep, han giver gamle helte et skud vitaminer, men han har en tendens til at gå for langt efter min mening. Ofte fører han historierne så langt ud af et vildspor uden respekt for de forhold, der trods alt har givet karaktererne en vis succes. Resultat: Fans i hobetal står af, fordi de ikke længere genkender deres helt. Derefter må Marvel svinge en tryllestav, så alt føres tilbage til det gammelkendte.

Nå, en lang tirade bare for at forklare, at jeg frygter hvad Millar kunne finde på med Superman. Nytænkning er selvfølgelig påkrævet, men jeg tvivler på at Millar er manden for det.

Skriv ny kommentar: