Med Netflix’ kommende “Pinocchio” står vi over for en spændende nyfortolkning af en gammel, verdensberømt fortælling, og nu har vi endelig fået et glimt af, hvad vi kan glæde os til.

Én af tidens mest fantasifulde instruktører, Guillermo del Toro, står bag den kommende film, der for fortællingens første gang bliver bragt til live i stop-motion. Han instruerer filmen i samarbejde med Mark Gustafson, der har erfaring med animationsformen fra sin tid som animationsinstruktør på Wes Andersons fænomenale “Fantastic Mr. Fox”.

Del Toro og Gustafson laver en musicalfortolkning af “Pinocchio”, der selvfølgelig fortæller historien om den ikoniske dukke, der har et ønske om at blive en rigtig dreng. I modsætning til den originale italienske historie, som blev udgivet som bog i 1883, foregår den nye film dog i 1930’ernes fascismeprægede Italien. Det er et dystert twist på den klassiske børnehistorie, og det er noget som passer som fod i hose for den mexicanske instruktør.

Selvom det er Pinocchio, der er filmens hovedperson, er det ikke ham, vi får at se i den nye teaser. Vi møder i stedet Pinocchios følgesvend, fårekyllingen Sebastian J. Cricket — med Ewan McGregors stemme —, der bor inde i trædukkens hjerte.

“Pinocchio” har et regulært stjernestemmecast, der udover McGregor tæller navne som Ron Perlman, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Cate Blanchett, Tim Blake Nelson, David Bradley og Finn Wolfhard samt den unge Gregory Mann i rollen som den titulære dukke.

“Pinocchio” får premiere på Netflix i december 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 dalu91 2 år siden

Det kan kun blive en succes. Han er simpelthen genial den mand. :)

Skriv ny kommentar: