Alex Garland vender med action-storfilmen “Civil War” endnu engang tilbage til selskabet, der stod for hans instruktørdebut.

Som forfatter har Garland været et navn at holde øje med i mange år. Han har stået bag manuskripter til film som “28 Days Later” og “Dredd”, men i 2014 gjorde han sig også bemærket som instruktør.

Her fik den geniale “Ex Machina” premiere. Filmen blev dengang distribueret af A24, og nu står selskabet altså for både at distribuere og producere hans næste film “Civil War”. Det rapporterer Deadline.

Filmen er en original historie fra Garland, og foregår i den nærme fremtid. Der vides dog ikke mere om filmens plot.

Instruktøren har allerede sammensat en god del af sit cast. Til at lede an har vi Kirsten Dunst, der har gjort sig bemærket med roller i “Spider-Man”, “Fargo”, og senest “The Power of the Dog”. Wagner Moura, der spillede Pablo Escobar i “Narcos”, følger trop sammen med Stephen McKinley Henderson (“Dune”) og Cailee Spenley (“Mare of Easttown”).

“Civil War” er ikke den eneste A24-film, Garland arbejder på i øjeblikket. Hans gyser-drama “Men”, der har “I’m Thinking of Ending Things”-skuespiller Jessie Buckley i hovedrollen forventes at få premiere i løbet af i år.

Læs også: “Traileren til A24’s ‘Everything Everywhere All at Once’ garanterer en vild, abstrakt multiversfilm”

Hvornår “Civil War” får premiere, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: