Hvad skete der egentlig dengang zombie-katastrofen brød ud i “The Walking Dead”? Det giver ny AMC-serie svaret på med prequel-titlen “Fear the Walking Dead”, der nu har frigivet endnu en teaser til den kommende serie.

Se også: Den første teaser: Prequel til “The Walking Dead”

Hvor “The Walking Dead” foregår omkring Atlanta, så har “Fear the Walking Dead” sin base i Los Angeles. Serien begynder på selve dagen for det fatale zombie-udbrud med fokus på én familie, der forsøger at holde sammen midt i kaos.

I de nye roller kan ses navne som Kim Dickens, Cliff Curtis og Alycia Debnam Carey.

AMC har allerede sikret sig to sæsoner af “Fear the Walking Dead”. Den første sæson er i seks afsnit og får premiere i august.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Siriak 8 år siden

Jeg var først MEGET skeptisk over hele dette shows grundlag, men den her teaser gjorde mig lige pludselig interesseret. Det kunne blive rigtig spændende at se hvordan samfundet kollapser og folk opdager at regeringen har forsøgt at holde det hemmeligt! Jeg vil have mere a la slutningen på sæson 1, hvor det stadig virkede som om der var en større historie bag det hele!
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

hvis bare den er halv så go som The walking dead, så er jeg på :)
Gravatar

#3 steadi07 8 år siden

Jeg ser frem til denne! "The Walking Dead" gik, imo, allerede i stå efter første sæson, så måske kan det her sparke lidt til det hele.

Især bliver det interessant at se, hvordan samfundet klarer sig imod en trussel som denne.

Og som altid omkring zombier, så kan man jo kun anbefale "World War Z"-bogen. Fantastisk læsning.

Skriv ny kommentar: