“A Quiet Place”-skuespiller Noah Jupe og “It”-skuespiller Jaeden Martell skal stå i front i en ny “The Lost Boys”-film fra Warner Bros, rapporterer THR.

Joel Schumachers 80’er-klassiker “The Lost Boys” handler om to brødre, der sammen med deres mor flytter til den lille by Santa Carla, der dog hærges af en motorcykelbande bestående af unge, smukke vampyrer.

Filmens cast bestod dengang af nogle af de mest populære unge Hollywood-navne såsom Kiefer Sutherland (“24 timer”), Alex Winter (“Bill & Ted’s Excellent Adventure”), Corey Feldman (“Stand By Me”) og den afdøde Corey Haim (“Lucas”).

Derfor er det også meget passende, at de unge stjerner Jupe og Martell, der begge er velkendte med gysergenren, denne gang skal stå over for en ny omgang blodsugere. Indtil videre er de to skuespillere de eneste tilkoblet projektet.

Læs også: “Grønt lys til ‘A Quiet Place 3’ — med ny instruktør”

I modsætning til originalen, vil den nye film ikke foregå i 80’erne, men derimod i nutiden. Det er dog stadigvæk uklart, om vi kan forvente at skulle sætte tænderne i et remake, eller om den nye film vil anerkende den originale trilogis handling.

Filmen instrueres af “The End of the Fucking World”-instruktør Jonathan Entwistle, mens Randy McKinnon, der skal skrive DC-filmen “Static Shock”, står for manuskriptet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: