Med den næste DC Comics-film så begynder der så småt at tegne sig et ægte integreret superhelte-univers, som vi kender det fra Marvels MCU. For i denne nye trailer er Batman på besøg hos de skøre antihelte fra “Suicide Squad”!

Se også: Warner Bros. annoncerer yderligere to DC Comics-film

I “Suicide Squad” ansætter et hemmeligt regeringsbureau fængslede superskurke til at udføre en farlig black-ops-mission til gengæld for strafnedsættelse.

Castet består af Margot Robbie som Harley Quinn, Will Smith som Deadshot, Jai Courtney som Captain Boomerang samt Adewale Akinnuoye-Agbaje som Killer Croc, mens Viola Davis er Amanda Waller, og Jared Leto er filmens wild-card som den psykotiske Joker.

“Suicide Squad” får premiere d. 4. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Geekalot 5 år siden

Se det er en trailer :D nu er jeg dælme hooket :D
Gravatar

#2 Sklertic 5 år siden

Den ser faktisk udmærket ud. Lidt mere sjæl end de andre DC film umiddelbart.
Gravatar

#3 Realistic 5 år siden

Det ser udmærket ud!
Men jeg ville ønske at de havde gemt Batman, som en overraskelse i filmen. :)
Gravatar

#4 cookiedude91 5 år siden

sådan! har generelt været positivt stemt overfor for filmen, min største bekymring har været will smith som deadshot, men det ser faktisk udmærket ud det her :)

jeg ville ikke spille en biftur på BvS men den her ser ud til at være pengene værd! :D
Gravatar

#5 Ceepa 5 år siden

Efter denne trailer dykker min optimisme helt i bund! det ser jo PIV ringe ud! :\
Gravatar

#6 Terning 5 år siden

Da Will Smith siger "We are bad guys" så virker det bare ikke særligt troværdig, jeg tror en fyr som "Common" eller "Jamie Foxx" ville være mere overbevisende.

Men ellers bliver det spændende om de har ramt plet med og bringe så mange figurer ind i en film på én gang eller det bare bliver for meget.
Gravatar

#7 Geekalot 5 år siden

Margot Robbie er nok den jeg tror der rammer rollen bedst af dem alle sammen, men glæder mig meget til at se Leto´s version af Jokeren :)
Gravatar

#8 Star Trek fever 5 år siden

Geekalot (7) skrev:
Margot Robbie er nok den jeg tror der rammer rollen bedst af dem alle sammen, men glæder mig meget til at se Leto´s version af Jokeren :)


Margot Robbie ser ud til at ramme 100% plet. Til gengæld er jeg slet slet ikke fanget, sågar bare lidt tændt på, Letos Joker. Den har indtil videre ikke draget mig overhovedet. Desværre da det, er min ynglings skurk på det store lærred.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#9 Kaversmed 5 år siden

Jeg tør næsten vædde et halvt kilo hundehår på, at Letos Joker bliver fantastisk!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

Ja har hvert fald ikke noget der siger mig han ikke skal gøre det godt, vi har jo knap nok set noget til ham endnu i trailerne :) Nu har vi haft hvad ? 4 Jokere på den store skærm i de sidste 20 år, vi skal nok ikke blive ved med at være forblændet af Ledgers Joker :) Dem får vi detsvære ikke flere af. Leto plejer også at levere varen, så tror på ham :)

Skriv ny kommentar: