Batman v Superman” ser som bekendt ud til at skuffe økonomisk. Det får nu konsekvenser for Warner Bros. Selskabet skubber “Jungle Book” – der ikke skal forveksles med Disneys kommende “Junglebogen” – fra 2017 til 2018, imens to nye DC Comics-film er blevet annonceret.

Se også: ”Batman v Superman”-skuffelse får Warner Bros. til at satse på det sikre

Som Filmz skrev i går, så får det skuffende billetsalg fra “Batman v Superman” Warner Bros. til at lægge strategien om. Originale projekter skæres væk eller skubbes ud i fremtiden, imens der satses på det sikre, hvilket altså er DC Comics-film.

Derfor planlægger Warner Bros. nu to ekstra DC-titler i henholdsvis 2018 og 2019. Det er endnu ikke afsløret hvilke titler, der bliver bliver tale om, men et godt gæt kunne være “The Batman” og “Suicide Squad 2”.

Øvrigt annoncerede DC Comics-titler tæller: “Suicide Squad” (august, 2016), “The Flash” (marts, 2018), “The Justice League Part One” (november, 2017), “Aquaman” (juli, 2018), “Shazam!” (april, 2019), “Justice League Part Two” (juni, 2019), “Cyborg” (april, 2020) og “Green Lantern Corps” (juni, 2020), skriver The Hollywood Reporter.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 cain 5 år siden

Please please lav absolute blackest night :) eller bare inkluder Orange Lantern :)
Gravatar

#2 Mauipigen 5 år siden

Det virker da helt galimatias, synes jeg...

"Vores største DC comics film flopper økonomisk, lad os da lave flere af dem...."
Gravatar

#3 David Munch 5 år siden

#2 Ja jeg synes også det er et mærkelig måde at argumentere på, men jeg tror udelukkende det er ud fra et økonomisk synspunkt. Jeg tror ikke WB forventer at tabe penge på BvS, men de forventer nok ikke at tjene kassen på den som forventet, og derfor laver de så derfor primært film som de ved vil sælge godt, eg. store superheltefilm, så de kan få økonomien til at hænge sammen.

Alle andre film må siges at være økonomiske sats, og derfor skærer de dem fra.

Skriv ny kommentar: