Ingen retfærdighed uden hævn, lyder det i denne nye trailer til anden sæson af Marvels “Daredevil”-serie. Og her er en ny kvinde klar i en central rolle – Elektra.

Se også: ”Punisher”-spinoff måske på vej – ny sæson “Jessica Jones” bekræftet

Elektra dukker op i skikkelse af Elodie Yung som en mystisk kvinde fra Matt Murdocks fortid. Foruden Yung og Jon Bernthal som Punisher i de nye roller så vender Charlie Cox, Elden Henson, Deborah Ann Woll og Rosario Dawson tilbage til den ny sæson.

2. sæson af “Daredevil” fokuserer på skellet imellem rigtigt og forkert. Hvornår går helten over stregen? Til det formål introduceres Frank Castle aka Punisher, der er en helt, der går langt over stregen.

“Daredevil” får premiere med sin anden sæson d. 18. marts på Netflix.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Stetso-G 2 år siden

HELL YEAH!!
Gravatar

#2 cain 2 år siden

Snoogans
Gravatar

#3 Nagash 2 år siden

Det bliver så fucking fedt :P

Men plejer Elektra at være britisk?
Gravatar

#4 Stetso-G 2 år siden

Nagash (3) skrev:
Men plejer Elektra at være britisk?

Hun er vist græker? Noget med en græsk ambassadør-far, som bliver dræbt i en gidselstagning og mange år senere: Rød batwoman.
Gravatar

#5 Nagash 2 år siden

Det var også det jeg kunne huske fra Daredevil-filmen. Har ikke set Elektra-filmen dog. Så lavt ville jeg sgu ikke synke :)

Men jeg har ikke kendskab til nogle af de to udover filmen og nu serien, så det kunne jo sagtens være at filmen havde fortolket hende anderledes. Hvilket de jo gjorde med Fisk. Han var jo sort i filmen, hvilket han jo ikke oprindelig er. Og de har så også gjort ham hvis igen i serien :)
Gravatar

#6 Strejferen 2 år siden

Er jeg den eneste, der synes, at masken på den nye dragt ser lidt fjollet ud? Må faktisk indrømme, at jeg synes Afflecks så sejere ud :)
Gravatar

#7 Geekalot 2 år siden

Kan nu godt lide hvordan den ser ud, ikke for oversej men heller ikke for svanset. Sådan lige tilpas :)
Gravatar

#8 Stetso-G 2 år siden

Strejferen (6) skrev:
Er jeg den eneste, der synes, at masken på den nye dragt ser lidt fjollet ud? Må faktisk indrømme, at jeg synes Afflecks så sejere ud :)


Jeg er enig. Desværre. Men jeg tror, det kræver en mega talentfuld kostumedesigner at få en rød lædermaske til at se sej ud. Det er ikke lykkedes helt her. Det er noget med det, at den ikke når helt ned over næsen. :-/

Skriv ny kommentar: