Den 26. marts får filmatiseringen af Lene Kaaberbøls populære fantasyroman ”Skammerens datter” premiere i de danske biografer. Nu har Nordisk Film så offentliggjort en ny trailer og plakat til filmen. Du kan se plakaten i fuld størrelse i galleriet til højre.

Se også: Første klip fra den danske fantasyfilm “Skammerens datter”

Historien handler om Dina, som bor i en lille landsby med sin mor, der er skammer. Dina har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, der gør, at hun kan se alle folks løgne, dårlige samvittighed og – ikke mindst deres skyld– og få dem til at skamme sig over deres mørkeste gerninger.

I rollen som Dina ses Rebecca Emilie Sattrup og veninden Rosa spilles af Petra Maria Scott Nielsen. Derudover medvirker blandt andre Peter Plaugborg som Drakan, Jakob Oftebro som Nico, Søren Malling som Våbenmesteren og Allan Hyde som Davin.

Filmen er instrueret af Kenneth Kainz og manuskriptet er skrevet af Anders Thomas Jensen, baseret på den første bog i Lene Kaaberbøls succesrige fire-binds bestsellerserie.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mr. Anderson 6 år siden

Rent visuelt ser den rigtig imponerende ud!
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#2 Dolle19 6 år siden

Nej tak herfra, nyere danske eventyr film ad.
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#3 mrdkreka 6 år siden

Den kvinde (moren?) omkring 30 sekunder inde lød godt nok falsk, tror jeg springer over.
Gravatar

#4 Troels-K 6 år siden

Ud fra traileren, ser den visuelt godt ud!

Noget tid siden jeg har læst bogen, men det virker spot on! Om skuespillet så er oppe på samme niveau, det må tiden vise, jeg er lidt spændt! :)
Gravatar

#5 holddakæft 6 år siden

visuelt ser den lækker ud, men skuespillet virker, ud fra klippet... ret skidt... man må håbe, at de spiller bedre og, at klippet er... dårlig klippet sammen eller noget?

Skriv ny kommentar: