Rygterne talte sandt. Den nye Spider-Man er med i dagens nye trailer til “Captain America: Civil War”, der har et uhørt stort antal Marvel-favoritter med. Tjek traileren ud nu!

Se også: ”Captain America: Civil War” bliver den længste Marvel-film til dato

I “Civil War” forsøger Tony Stark at indføre registrering af superhelte – de såkaldte the accords. En idé, som Steve Rogers/Captain America er modstander af. Dette bliver skillelinjen, som alle andre Avengers deler sig efter.

Filmen bliver fyldt med stjerner fra Marvel-universet. Foruden Chris Evans og Robert Downey Jr. som henholdvis Captain America og Iron Man medvirker også Black Widow, Ant-Man, Scarlet Witch, Spider-Man, Hawkeye og The Winter Soldier, der spilles af henholdvis Scarlett Johansson, Paul Rudd, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Jeremy Renner og Sebastian Stan.

“Captain America: Civil War” får dansk premiere d. 28. april i 2016.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#11 jonaspvideovidjo 5 år siden

Det ser fedt ud. Kan også godt lide edderkoppens design. Syntes bare at det er ærgerligt at han absolut skal være CGI. Håber at det kun er i dette ene klip, for han ser godt nok noget kunstig ud.
Gravatar

#12 Nexiz 5 år siden

Første trailer der faktisk får filmen til at se fed ud - glæder mig til at se den.

Spidey derimod så da forfærdelig ud. Håber det var et dårligt valgt klip, for jeg var i hvert fald meget uimponeret :) (som du også skrev #11)
Gravatar

#13 Siasson 5 år siden

#11 Enig, jeg håber bare at det er CGI og at de mangler lidt mere arbejde.
Gravatar

#14 cain 5 år siden

Spidey har vist lånt Green Lanterns skrædder. Føj da.
Gravatar

#15 Godsize 5 år siden

#14, sjovt, det var præcis, hvad jeg tænkte. Uff, han ser ikke god ud.

At jeg i forvejen synes at de to mindst interessante superhelte er Captain America og Spiderman gør ikke mine forventninger til denne film bedre. Men bevares, den skal da ses alligevel.

Hahaha! You think this is the real Quaid? It is!
Gravatar

#16 Geekalot 5 år siden

Nu er det jo blot en trailer, ikke det færdige produkt :)
Gravatar

#17 Lauzzy81 5 år siden

Er sgu helt enig i at Spiderman ikke ser for godt ud, men som andre skriver, det er jo en trailer og ikke et færdig produkt!

Dog kan jeg godt lide ideen med at Spiderman's øjne er mekaniske linser af en art! Meeen havde håbet de havde bibeholdt The Amazing Spiderman 2 dragten, som jeg personligt synes var den fedeste dragt til dato!
Gravatar

#18 Alex- 5 år siden

Spidermans entré var sgu lidt antiklimatisk. Her har man gået og ventet på hans store comeback, og så får vi en lunken version med tvivlsomt design. Jeg synes dog at det er godt med det nye tiltag, vedrørende de mekaniske linser i masken. Amazing Spider-Man havde et perfekt design, men øjnene fik ham til at virke stiv, hvor han i tegneserierne altid har kunnet vise sine følelser med øjnene. Sjovt at det kommer i samme bølger som Deadpool. Disse to karaktere er nok dem der er mest kendt for deres mimik selv med maske på. Dog kunne jeg umiddelbart bedre lide løsningen i Deadpool, at sige fuck it og lade øjnene være animerede. Det får mig helt til at tænke hvordan Spider-Man ville være blevet, hvis Sony var gået til Fox, fremfor Marvel Studios.
Gravatar

#19 cain 5 år siden

Godsize (15) skrev:
#14, sjovt, det var præcis, hvad jeg tænkte. Uff, han ser ikke god ud.

At jeg i forvejen synes at de to mindst interessante superhelte er Captain America og Spiderman gør ikke mine forventninger til denne film bedre. Men bevares, den skal da ses alligevel.


Jeg er til dels enig. Har altid læst mange comics (mest x-men, Hulk etc). Synes dog at mange af de helte jeg synes er mest kedelige som tegneserie (Iron Man, Cap America) faktisk har udviklet sig bedst på film, hvor de andre har været mindre gode.
Gravatar

#20 Buschaka 5 år siden

28 April er aaaaalt for langt væk, mega awsome trailer og ja, er nok desværre super hyped for denne her, den kan næsten kun skuffe :) ærgeligt at det kun kan kradse i overfladen af hele Civil War universet, men vil nok også være meget voldsomt hvis man skulle have X-men med inde over også, rettigheder i sig selv er bøvlet...
Behold! The last Lombax in the universe!

Skriv ny kommentar: