Rygterne talte sandt. Den nye Spider-Man er med i dagens nye trailer til “Captain America: Civil War”, der har et uhørt stort antal Marvel-favoritter med. Tjek traileren ud nu!

Se også: ”Captain America: Civil War” bliver den længste Marvel-film til dato

I “Civil War” forsøger Tony Stark at indføre registrering af superhelte – de såkaldte the accords. En idé, som Steve Rogers/Captain America er modstander af. Dette bliver skillelinjen, som alle andre Avengers deler sig efter.

Filmen bliver fyldt med stjerner fra Marvel-universet. Foruden Chris Evans og Robert Downey Jr. som henholdvis Captain America og Iron Man medvirker også Black Widow, Ant-Man, Scarlet Witch, Spider-Man, Hawkeye og The Winter Soldier, der spilles af henholdvis Scarlett Johansson, Paul Rudd, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Jeremy Renner og Sebastian Stan.

“Captain America: Civil War” får dansk premiere d. 28. april i 2016.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Aiz 5 år siden

Awesome!
Gravatar

#2 Juhler 5 år siden

Skidt med Spiderman, Black Panther ser meget mere spændende ud :-P
Gravatar

#3 Nagash 5 år siden

#2 - Hvad er der skidt med Spidey?
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

Ingen Iron Spider ? :/
Gravatar

#5 Juhler 5 år siden

#3 - ingenting, han bliver bare hyped så meget, og syntes Black Panther ser mere spændende ud.
Gravatar

#6 Nagash 5 år siden

#4 - Hvis han har så lille en cameo som jeg frygter, så tror jeg ikke vi skal forvente det. Men ville det egentlig ikke også være lidt sært at han allerede var kommet dertil i sin historie, når vi ikke engang har set ham i sin egen film endnu?

#5 - Jeg er skam enig med dig i, at Black Panther også ser spændende ud. Det bliver spændende at se, hvor meget af hans historie vi får i denne film.
Men jeg glæder mig nu også til at se Spidey i en "rigtig" Marvel film. De sidste 3 film med ham, har godt nok været skuffende.
Gravatar

#7 voyager 5 år siden

Min stive pibe vil ingen ende tage :D Feeed trailer :D
Gravatar

#8 Geekalot 5 år siden

#6 True, men de kan da heller ikke blive ved med at reboote ham og ikke regne med Marvel vil gå videre med ham :)
Gravatar

#9 Gorman 5 år siden

Ser yderst lovende ud :-)
Synes også Black Panther virker cool, håber der laves en ordentlig intro og karakteristik af ham. Kan måske godt frygte det bliver lidt overfladisk med så mange figurer på en gang men det lader jeg gerne komme an på en prøve :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#10 Nagash 5 år siden

#8 - Nææh, men er det ikke Sony der stadig har størst kontrol over ham? Som jeg forstod aftalen, så har Disney bare fået lov at låne karakteren i deres MCU, men det er stadig Sony der bestemmer karakterens fremtidige udvikling.

Men det ville nu slet ikke gøre mig noget, hvis de helt dropper Spideys origin story. Den har vi fået nok gange. Og de fans som glæder sig til de nye film, kender nok også de to film-serier der er udkommet over de sidste 15 år. Ellers er der i hvert fald rig mulighed for at se dem inden da.

Skriv ny kommentar: