Spike TV har lanceret en ny trailer til deres actionfyldte og blodige animationsfilm “Afro Samurai: Resurrection”, der udsendes på dvd næste måned. Traileren kan ses online hos Affenheimtheater

Filmen, der følger op på den hyldede anime-serie “Afro Samurai”, har igen Samuel L. Jackson i hovedrollen som stemmen til den hævnende sorte samurai, Afro.

“Afro Samurai: Resurrection”, der bygger over en historie af manga-kunstneren Takashi Okazaki, følger den sorte samurai Afro i et futuristisk, men feudalt Japan, hvor han har været på en mission for at hævne sin far. Da hans fars lig bliver stjålet fra graven, må Afro igen gribe til sværdet og indlede en blodig hævn mod en hær af fjender, ledet af den sadistiske Sio.

I filmudgaven finder man desuden stemmer fra bl.a. Lucy Liu og Mark Hamill, der leverer røst til hhv. den forførende, men ondsindede Sio og dennes tjener og beskytter, Bin. Yuri Lowenthal lægger stemme til krigeren Kuma fra den originale “Afro Samurai”-serie.

Oscar-vindende The RZA står igen for projekts musik.

“Afro Samurai: Resurrection” udsende på dvd og Blu-ray i både den redigerede tv-version og en unrated director’s cut 3. februar.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Jakob 15 år siden

Er der nogen der har set den første sæson? Og er den værd at se? Fordi jeg er faktisk ret vild med stilen og syntes det ser fedt ud!

So.. anyone care to enlighten me? ;-)
Gravatar

#2 fuskak 15 år siden

Ja den var god, han var næsten lige så god med hans lille kniv, som Dolph er med sin kølle.
If you aint first, you'r last.
Gravatar

#3 knekker 15 år siden

haha sikke en frits, jeg har altid plaget min mulatte ven om at få sig sådan noget garn og magen barkenbarter, men han gider ikke =(
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#4 elwood 15 år siden

Den er ekstrem voldig serien altså, jeg siger det ikke som en advarelse, men skal blot være opmærksom på det, og så har serien en hel speciel fortælestil, med nærmest stille stående billeder, afbrudt af enkelt ekstrem ultra blodige scener.

... jeg ku godt li den 8-)

ohh Mark Hamill.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: