Warner Bros. har udsendt en ny trailer til Clint Eastwoods autentiske krigsdrama ”American Sniper” med Bradley Cooper i hovedrollen. Du kan se den nederst i nyheden.

Se også: Første trailer til Clint Eastwoods “American Sniper” med Bradley Cooper.

“American Sniper” handler om Kyle, der var snigskytte for de amerikanske Navy SEALS i ti år og under adskillige udsendinger til Irak formåede at opnå status som den dødeligste snigskytte i amerikansk militærhistorie med over 150 bekræftede drab.

Foruden Cooper, medvirker Sienna Miller i rollen som Chris’ kone, Taya Renae Kyle, mens Jake McDorman, Kyle Gallner, Luke Grimes og Sam Jaeger også medvirker i mindre roller.

“American Sniper” skyder sig ind i de danske biografer den 29. januar 2015 og forventes at være en del af Oscar-væddeløbet for filmåret 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 batman291 6 år siden

Puha! Bedre end den første trailer endda.
Gravatar

#2 patrickjane 6 år siden

Den SKAL ses! Det her kan klart blive én af Eastwoods bedste film!!!! Kan også blive en skuffelse........... Naaarh, not!! ;o) Glæder mig.
Gravatar

#3 Giraffen 6 år siden

batman291 (1) skrev:
Puha! Bedre end den første trailer endda.


Jeg synes nu den første trailer var fremragende. Den var super intens uden at afsløre hele filmens handling, men den gjorde nok til at gøre mig interesseret i filmen. Det kunne andre trailere godt lære noget af efter min mening. Derfor vil jeg heller ikke se denne trailer, da jeg allerede ved at jeg vil se filmen.
Gravatar

#4 KasperBS 6 år siden

Puha den tog helt pusten fra en. Ligner et mesterværk:)
Gravatar

#5 Mr. Anderson 6 år siden

Wow, super intens trailer.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin

Skriv ny kommentar: