En ny trailer til forbryderkomedien “The Brothers Bloom”, der er skrevet og instrueret af Rian Johnson (“Brick”), er blevet udsendt.

Filmen har Adrien Brody, Rachel Weisz og Mark Ruffalo i hovedrollerne. Traileren, der er en let variation af den foregående trailer, kan ses her.

Filmen følger Bloom-brødrene (Brody og Ruffalo), der financierer deres liv ved at franarre millionærer store summer penge gennem komplekse svindelnumre.

Sammen med et hold af bondefangere – bestående af blandt andet deres stumme sprængningsekspert Bang-Bang og Belgieren, spillet af henholdsvis Rinko Kikuchi (“Babel”) og Robbie Coltrane (“From Hell”) – sætter brødrene et indvinklet nummer i gang for at stjæle 2,5 millioner dollars fra rigmandsdatteren Penelope (Weisz). Tyveriet vanskeligøres dog, da Brodys karakter falder for Penelope.

Oscarvinderen Maximillian Schnell (“Dommen i Nürnberg”) og Nora Zehetner fra “Brick” medvirker også i filmen, der fik sin planlagte premiere i USA sidste år udskudt til 29. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: