Fortsættelsen til low-budget science-fiction-filmen ”Monsters” fra 2010 er så småt ved at være på trapperne, og en ny trailer til filmen er netop blevet udgivet.

Se også: ”Godzilla”-fortsættelse får premieredato

Gareth Edwards stod bag den første film, der blev et kulthit, da den udkom i 2010. Siden har Edwards opgraderet både budgettet og monstrene gevaldigt som instruktør på “Godzilla”. Han har derfor ikke haft tid til at lave fortsættelsen, som i stedet bliver instrueret af den forholdsvist ukendte Tom Green (ikke [ham fra url=/film/freddy-got-fingered]”Freddy Got Fingered”[/url]).

”Monsters: Dark Continent” foregår ti år efter den første film og følger en soldat, der rejser ind i byens smittezone for at finde sin kammerat.

Filmen, der har Joe Dempsie (“Game of Thrones”) og Sofia Boutella i hovedrollerne, får premiere i Storbritannien den 28. november.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Mr. Anderson 9 år siden

Det ligner umiddelbart alt det, jeg håbede på, de ikke ville gøre med efterfølgeren. Monsters var jo en så fin film, fordi den havde et tempo, der var et rigtig godt modspil til de store monstre.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin

Skriv ny kommentar: