Originale sci-fi-fortællinger hænger ikke på træerne, men det er alligevel det, vi får med “The Creator”, der netop har fået en ny trailer.

“Rogue One: A Star Wars Story”-instruktør Gareth Edwards er på ingen måde ubekendt med sci-fi-genrens storslåede og bombastiske potentiale, og det viser sig i den nyeste trailer til “The Creator”.

Både eksplosiv action og rørende drama teases i filmen, der foregår under en fremtidig krig mellem menneskeheden og AI-styrker. Her følger vi John David Washington som Joshua, en tidligere specialstyrkesoldat i sorg efter sin kones forsvinden. Han bliver hyret til at finde og dræbe skaberen af den avancerede AI, the Creator, der har skabt et specielt våben, der kan slutte krigen og menneskeheden. Situationen er dog ikke helt ligetil, da han finder ud af at det altødelæggende våben er en AI i form af et barn.

“The Eternals”-stjerne Gemma Chan, “The Last Samurai”-skuespiller Ken Watanabe og “I, Tonya”-Oscar-vinder Allison Janney spiller over for Washington i filmen, der er Edwars’ første siden 2016’s “Rogue One”.

Læs også: “‘Rebel Moon’-trailer teaser Zack Snyders episke sci-fi-storfilm og afslører titler på to dele”

Edwards har skrevet 20th Century Studios-filmen i samarbejde med Chris Weitz, der også var forfatter på “Star Wars”-spinoff’en.

“The Creator” får premiere den 28. september.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 9 måneder siden

Jeg håber virkelig, jeg tager fejl, men jeg tror ikke den film bliver et hit.
Jeg har længe savnet nye ideer i film, fremfor de evindelige prequels, sequels, reboots og spin-offs.
Problemet med denne er, at det ikke er en ny ide, men set 1.000 gange før, blot pakket pænt ind i flotte billeder og special effects, med meget lidt (ny) historie.
Men, jeg kan tage fejl - håber virkelig, jeg tager fejl...
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: