Dreamworks har udsendt en ny trailer til det fjerde kapitel i deres Shrek-serie, “Shrek Den Lykkelige”. Traileren kan ses her.

Filmen handler om den engang så gruopvækkende Shrek, som nu er blevet en huslig familiefar, der må uddele autografer i stedet for at skræmme landsbyboere. Da han længes efter sine dage som skræmmende trold, bliver Shrek narret til at indgå en aftale med den sleske forretningsnisse Rumleskaft.

Shrek må derpå sande, at han har forvandlet Langt, Langt Borte til et alternativt kongerige, hvor trolde bliver jagtet, Rumleskaft er konge, og Shrek og Fiona aldrig har mødt hinanden. Det er nu op til Shrek at råde bod på alt, han har gjort, i håbet om at redde sine venner, sætte styr på verden og genfinde sin sande kærlighed.

“Shrek Den Lykkelige”, der igen vil have Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy og Antonio Banderas bag stemmerne, kan ses i danske biografer 8. juli.

Klik her for at læse flere nyheder om “Shrek Den Lykkelige”
.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 hooked 13 år siden

Er vel den 4. i rækken eller?
Gravatar

#2 chandler75 13 år siden

# 1 Ja, rettet, tak.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#3 hooked 13 år siden

Må sige at ToyStory tiltaler mig mere, men skal naturligvis have set den alligevel!
Gravatar

#4 filmz-Narniabæver2010 13 år siden

Det bliver nok et af sommerens bedste film ved siden af Elm Street!
Gravatar

#5 Bardoboy 13 år siden

Efter jeg så 3'ern, havde jeg aftalt med mig selv, at jeg ikke skulle se flere af de film, og de forskellige teaser og informationer, som er blevet sendt ud, har ikke videre fået mig overbevist om andet, men så kom denne trailer. Må sige den faktisk ser bedre ud end forventet, så mon ikke jeg ender med at tage ind og se den alligevel.

Skriv ny kommentar: