Den 4. september vender de populære ninja-padder Donatello, Raphael, Michelangelo og Leonardo tilbage i den Michael Bay-producerede ”Teenage Mutant Ninja Turtles.”

Se også: Ninja-padderne får hver deres plakat til “Teenage Mutant Ninja Turtles”.

Og nu har Paramount Pictures så udsendt en ny trailer til filmen, som du kan se nederst her i nyheden.

“Teenage Mutant Ninja Turtles” er instrueret af Jonathan Liebesman og har blandt andre Megan Fox, Johnny Knoxville og Will Arnett på rollelisten.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Siriak 8 år siden

What is this.. I don't even?
Jeg ville sige childhood ruined, da dette ligner en værre gang møj.. Men jeg vælger bare pænt at holde mig langt væk fra filmen og bevare de gode minder :)
Gravatar

#2 KennethKlausen 8 år siden

childhood ruined?? hold nu k æ f . ! med det l o r . !
Har altid elsket turtles og der har altid været forskellige udgaver af dem, den ene federe end den anden og den her film bliver det vildeste!!
Det bliver årets fedeste film det her og de ser for vilde ud!!
kan ikke vente med at se den bliver god underholdning!
Gravatar

#3 Anders Baad Mai 8 år siden

Første trailer for filmen var rædselsfuld, men denne gav mig lyst til at se filmen. Kan ikke fordrage Bay eller Megan Fox, men ud fra denne trailer skal den da ses
Gravatar

#4 bruno 8 år siden

Tja, den ligner en ret typisk Bay-inspireret film med masser af action og lidt Skrillex - det skal nok hive de unge i biffen.

Og detdér med childhood ruined - prøv at checke alt hvad der nogensinde er lavet med Turtles, der er godt nok meget lort imellem.

Jeg fanger den nok på Netflix på et tidspunkt og genlæser den originale tegneserie i stedet for.
Gravatar

#5 daneimp 8 år siden

Ja... stop jer selv med childhood ruined... det er kæmpe ninja skildpadder... det er super fedt ud og ser også ud til at blive den klart bedste filmudgave! :)
Gravatar

#6 Ebbemonster 8 år siden

Heldigvis ødelægger remakes og reboots ikke originalerne, men hvis de gjorde, ville denne film ødelægge alt. Den ser piv ringe ud! Alt er overgjort - se lige på Donatello! WTF!
Gravatar

#7 Siriak 8 år siden

Nu kunne folk jo prøve at læse (og forstå) hvad jeg helt præcist skrev. Jeg skrev netop ikke childhood ruined, som ganske vist er et populært udsagn i forbindelse med denne film, men derimod at jeg i stedet ville holde mig væk fra filmen..
Og #4, jeg er udemærket klar over at der også er lavet meget lort med padderne, men det ændrer ikke på hvad jeg synes om originalerne. Ligesom denne film heller ikke ændrer på det, den er bare mere lort oveni bunken af lort der allerede eksisterer!
Som #6 siger, så ødelægger et reboot ikke originalerne, og gudskelov for det da.. For det her ser rædsomt ud.. *host* Shredder the Swiss Army Knife *host*
Gravatar

#8 bruno 8 år siden

Med fare for at lyde som en hipster, selvom jeg først læste dem mange år efter, jeg stødte på Turtles - hvor mange har læst de originale sort/hvid-tegneserier, der kom før den tegnefilmserie, som mange betragter som den originale?
Gravatar

#10 akerman 8 år siden

Haha den ser godt nok morsom ud. Skal helt sikkert ses!

/end typisk filmz.dk kommentar

Hold nu maule den ser dårlig ud. Fy for en stinker, hr Bay har produceret her.

Skriv ny kommentar: