Den næste film i den actionfyldte franchise startet af Michael Bay har fået titlen “Transformers: Rise of the Beasts”.

I den syvende film i den populære franchise og den første siden Travis Knights kritiske succes “Bumblebee” vil vi for første gang blive introduceret de nye Transformers; Maximals, Predacons og de genopståede transformers, Terrorcons.

Filmen vil ligesom “Bumblebee” finde sted i slutningen af det 20. århundrede — den her gang i 90’erne. Her følger vi “In The Heights”-stjernen Anthony Ramos som en uperfekt helt, der med hjælp fra Optimus Prime vil forsøge at råde bod på sine tidligere fejltagelser. Over for Ramos spiller “Judas and the Black Messiah”-stjernen Dominique Fishback og “Dexter”-skuespillerinden Luna Lauren Velez.

Som tidligere rapporteret af flere medier vil den nye film tage inspiration fra “Beast Wars”. Her ser man både Maximals og Predacons, der er efterfølgere af hhv. Autobots og Decepticons.

De nye transformers har evnen til at transformere sig til dyr såsom en gorilla, et næsehorn, en flagermus og en skorpion.

Læs også: “Paramount udvikler ny “Transformers” som stand-alone-film”

“Transformers: Rise of the Beasts” bliver instrueret af “Creed II”-instruktør Steven Cable Jr. og er skrevet af “Army of the Dead”-forfatter Joby Harold. Filmen har premiere den 24. juni 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: