Det forlyder nu at der er planer om at genoplive “Twin Peaks”-universet. “Twin Peaks”-serien, og den efterfølgende film, er skabt af instruktøren David Lynch og Mark Frost. Det er Mark Frost der er hjernen bag forsøget på at genoplive kultserien.

Frost har flere gange drøftet planerne med skuespilleren Kyle MacLachlan, om at genoptage rollen som FBI-agenten Dale Cooper.

Om den planlagte film udtaler Mark Frost: ”Vi har snakket lidt om det, og det er bestemt en mulighed. Det vil nok være svært at genskabe ‘Twin Peaks’-universet i dag, men Kyle er meget interesseret, og han er en forrygende skuespiller, og det er en karakter som vi sagtens kan anbringe andre steder”.

David Lynch har dog ikke godkendt projektet endnu. Lynch havde oprindeligt selv planlagt at skulle lave en efterfølger til “Twin Peaks”-filmen “Fire Walk With Me” fra 1992, men droppede det, da filmen floppede fælt.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 nakalay 16 år siden

#10 Eller rettere: Du magter den nok ikke.
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.
Gravatar

#12 dolphinfriendly 16 år siden

Jeg så første sæson af "Twin Peaks" i går (igen), det fås simpelthen ikke bedre...mht. sæson 2, er det ikke et eller andet med at rettighederne bliver frigjort her efter nytår, eller har jeg slugt en damn good coffee for meget?

Skriv ny kommentar: