Børn og forældre ser gerne flere kvinder som superhelte på film, viser ny undersøgelse.

BBC America og Women’s Media Center har spurgt 2.431 piger og drenge i alderen fem til 19 år samt forældre, om de ønsker sig flere kvindelige superhelte.

Alle de interviewede aldersgruppe har et ønske om at se flere kvinder inden for sci-fi- og superhelte-genren, skriver Variety.

”Vores forskning viser, at kvindelige karakterer inden for sci-fi og superhelte hjælper med at opbygge pigers selvtillid – det får dem til at føle sig stærke, modige, selvsikre, inspirerede, positive og motiverede,” siger Julie Burton fra Women’s Media Center.

I 2019 er der premiere på film med Wonder Woman, Captain Marvel, imens der også arbejdes på en film om Black Widow, ligesom Scarlet Witch får en egen serie.

Desuden arbejder Marvel Television på en Marvel-serie med kvindefokus – læs om det her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 3 år siden

Så det kvindelige medie center vil gerne have flere kvinder i film, så lav dog flere film med kvinder i kvinde rolller, ikke i tidligere mande roller
Gravatar

#2 Bachone 3 år siden

Der er vel masser af kvindelige superhelte at tage af, så bare kom igang. Det kunne da os være interessant med en serie eller film om Gamora fra gotg.
Gravatar

#3 Gridlock 3 år siden

#2 Yup vil faktisk ikke ha noget imod heller og se en Black Widow film.
Og nu hvor Disney ejer Fox er der intet der forhindre dem i og lave en Fantastic Four film samtidig med de også har rettighederne til X-Men.
Der er rigeligt og ta af det er bare og komme igang.

#1 Uha det går skam ikke, så skal de film jo til og stå på egne ben og det går så sandelig ikke.
Dog tror jeg desværre ikke at Hollywood forstår og lave fede karakter som Ripley og Lewis (Robocop) om de stadigvæk kan lave forstå og skrive Sarah Conners lige så godt som T1 og 2 må vi se.

Men hvis de 2 nye Star Wars film er målestokken for kvindelige karakter, vil de blive en omgang Mary Sues der ikke på nogen måde er særlig interessante og se
к сожалению
Gravatar

#4 Gorman 3 år siden

God nyhed, det vil vi nemlig også se frem til her i familien :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: