Albus Dumbledore er homoseksuel, det vil “Fantastic Beasts”-instruktør David Yates ikke skjule.

Harry Potter-forfatter J. K. Rowling har allerede afsløret, at troldmanden Dumbledore er til mænd. Og det vil ikke blive skjult i den kommende “The Crimes of Grindelwald”:

”Denne del af den store fortælling, som J. K. Rowling skaber, fokuserer ikke på hans seksualitet, men vi forsøger ikke at skjule den. Den historie er der ikke i specifikt denne film, men det er tydeligt, at han er bøsse,” siger David Yates ifølge Advocate.

Det ville ellers være oplagt at udforske den side af Dumbledore i netop “Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald”, hvor Jude Law medvirker som Dumbledore.

For det samme gør Dumbledores store kærlighed – den onde troldmand, Gellert Grindelwald, som spilles af Johnny Depp.

Du kan se den seneste trailer til “Fantastic Beasts 2” lige her.

“Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser” får premiere d. 15. november.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Bachone 5 år siden

Wauw 3 filmz nyheder læst i dag og 2 af dem er omkring homoseksualitet.
Gravatar

#2 vclarke 5 år siden

Man føler sig efterhånden diskrimineret som hetero
Gravatar

#3 Star Trek fever 5 år siden

Og? Det er da hamrende ligegyldigt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 OliverDK 5 år siden

#3 Ja det er det, men vi lever i en verden hvor medierne er styret af clicks og der er ikke noget der giver clicks som identitetspolitik - race, seksualitet, køn, gender, osv.

Alt sammen emner der er uudtømmelig for "nyheder" fordi en eller anden landsbytosse har fundet ud af at Dumbledore ikke krydser tryllestav nok med andre mænd eller en eller anden landsbytosser der mener det er en gudsynd, at Dumbledore i det hele taget kan li' tryllestave.

Og så kører hele maskine - om og om igen og det fylder alt sammen godt i mediernes reklamekasse.
Gravatar

#5 Mejse 5 år siden

#4 så det du siger er at alt er præcis som det altid har været :D
Gravatar

#6 Ryder666 5 år siden

Synes det har taget lidt overhånd.

Er dog komplet ligeglad med ens seksuelle orientering.

Skal bare ikke stopfodres med den massive nyhedsdækning der, som sagt, har taget overhånd. Selv om det nærmest er umuligt at undgå.

Problemet har muligvis været der gennem flere år. Og det burde vel snart være på tide at acceptere det, og så komme videre derfra.

Skriv ny kommentar: