Er du den kreative type? Så er du nok til “Mad Men”. Kan du lide at bryde regler? Så ser du sandsynligvis “Family Guy”.

En ny undersøgelse fra Mindset Media viser, at man i høj grad er, hvad man ser. Hvis man er den kreative type, er der ifølge undersøgelsen således 41 % større sandsynlighed for, at man ser “Man Men” – serien, der foregår i 60’erne og følger et reklamebureau – end ikke-kreative folk.

Se også: Mel Gibson i “Mad Men”?

Blandt “Family Guy”-fans er der 61 % større sandsynlighed for, at de bryder regler, og sandsynligheden for, at de er villige til at tage chancer, er 50 % større.

Ser man “Vild med dans”, er man til gengæld nok den lidt forsigtige type, der har respekt for autoriteter.

Blandt folk, der mener, at udfoldelsen af fantasi og intellektet er lig med et lykkeligt liv, er der 24 % større sandsynlighed for, at de ser “Glee”, der ligeledes har godt fat i de kreative.

Folk, der synes, de er overlegne i forhold til andre, nyder at se “The Office”. Blandt seere af tv-serien mener hele 47 % således, at de er overlegne.

Er du også, hvad du ser? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 BumBum90 11 år siden

Jeg ser meget Criminal Minds og CSI , hvad er jeg så :D ?
Gravatar

#2 duuk74 11 år siden

Hold kæft noget damebladspop
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#3 Kviesgaard 11 år siden

#1

Jeg tænkte lidt det samme. Er selv meget glad for House M. D., så hvad er jeg? Ud fra undersøgelsen at dømme, så burde jeg nok se Mad Men, da jeg er igang med en uddannelse inden for det kretive område, og så burde jeg nok runde den af med en gang vild med dans, da jeg ikke er typen, der tager chancer.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#4 Patriarch 11 år siden

duuk74 (2) skrev:
Hold kæft noget damebladspop


Nu er jeg nok lidt fagligt skadet, men je synes faktisk den slas undersøgelser er ret interessante. Nu kender je ikke lie detaljerne i hvordan undersøgelsen er lavet - om det holder videnskabeligt - men principielt synes jeg det er et studie værd.

Men je vil gerne vide hvad man er hvis man ser al-Manar eller al-Aqsa TV :D
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#5 mardal 11 år siden

Lol jeg ser både family guy, mad men og glee :P
Gravatar

#6 knekker 11 år siden

Kviesgaard skrev:
Er selv meget glad for House M. D., så hvad er jeg?
Nu går House serien stort set ud på at bryde regler, så mon ikke den kan komme i samme kategori som family guy?

Selv er jeg typen der bevist går imod normen, da jeg er blevet opdraget til at tænke selv og ikke være et får. Jeg ser både family guy og House =P
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#7 Najikill 11 år siden

Obvious. Article is obvious.

I anno 2010 kan det da ikke komme som nogen overraskelse at folk ser og interessere sig for hvad de kan identificere sig med og føler sig underholdt af? Et fænomen som "målgruppe" stammer vel direkte heraf. Ville det være en nyhed hvis det kom frem at der var en stor gruppe af intellektuelle eller kreative sjæle der så kunstfilm, eller at Horton Sagaens seere i højgrad er ikke regelbrydende ældre mennesker, der føler sig underholdt af en fin og politisk korrekt serie.

Og hvorfor "er man hvad man ser"? Hvorfor ser man ikke hvad man er?
Gravatar

#8 Lard Hanson 11 år siden

Har set masser af Family Guy, men synes det er blevet kedeligt. Så første sæson af Mad Men og Glee, men gider det ikke mere. Kan ikke fordrage Vild Med Dans, og synes ikke Office er så fantastisk, som det lyder når folk snakker om det.
Til gengæld elsker jeg Entourage, Californication, Supernatural, How not to live your life, Dexter, Always Sunny og Weeds. Jeg scorer ikke ligefrem den ene pige efter den anden, er ikke kendt, jager ikke monstre og dæmoner, bor ikke i en svinesti, er ikke seriemorder og ryger ikke hash.
Hvem er jeg? :(
Gravatar

#9 Skeloboy 11 år siden

Nu har jeg ikke set Mad Men, men er forholdsvis sikker på, jeg kan lide det...

Og jeg kan også godt lide The Office og Family Guy...en sådan undersøgelse skal være meget videnskabelig og meget omfattende, før den kan konkludere noget IMO
Gravatar

#10 Mads83 11 år siden

Ser ikke noget for øjeblikket = Jeg er luft!

Skriv ny kommentar: