Will Smith kæmper for frihed i den første trailer til Antoine Fuquas “Emancipation”.

Den kommende historiske film fortæller den sande historie om slaven Peter (Smith), der efter at være blevet pisket i et omfang, som efterlader ham ved dødens rand, flygter nordpå i håbet om at slutte sig til Abraham Lincolns hær under den amerikanske borgerkrig.

“Training Day”-instruktøren giver os en stilfuld første trailer på en overvejende farveforladt film, der alligevel brydes af dæmpede grønne og røde farver. Du kan se, hvordan det ser ud i traileren herunder.

Fuqua har allieret sig med den hyppige Quantin Tarantino”-filmfotograf Robert Richardson, mens “Assassin’s Creed”-forfatter William N. Collage har skrevet filmens manus.

“Emancipation” er Smiths første film, siden han gav Chris Rock en lussing under årets Oscar-uddeling – en lussing der i sig selv trak flere overskrifter en den Oscar-statuette, som Smith selv kunne løfte senere på selve aftenen. Hans hæmningsløse handling resulterede da også i, at en af hans kommende film, Netflix’ “Fast & Loose”, blev sat i bero.

Læs også: “Netflix sætter Will Smith-film i bero i kølvandet på Oscar-lussing”

Apple TV+, udsatte da også oprindeligt den kommende Fuqua-film bl.a. som følge af Oscar-hændelsen, men man tør i sidste ende godt satse på “Pursuit of Happines”-stjernen, og “Emancipation” får som resultat premiere på streamingtjenesten den 9. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: