Afslutningen på MCU’s Phase Six har fundet sin forfatter.

Michael Waldron har efter at have skrevet både “Loki” og “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” været et af de vigtigste navne i begyndelsen af Marvel Studios’ multivers, og nu får han også lov til at afslutte dets saga. Waldron skal ifølge Deadline nemlig skrive “Avengers: Secret Wars”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” lige her.

Filmen er fortsættelsen på “Avengers: The Kang Dynasty”, der instrueres af “Shang-Chi”-instruktør Destin Daniel Cretton og skrives af “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”-forfatter Jeff Loveness. I modsætning til “The Kang Dynasty” har “Secret Wars” dog ingen instruktør endnu, selvom Deadlines kilder påstår, at man søger en anden en Cretton.

“Loki” får som den første MCU/Disney+-serie en Sæson 2, og selvom Waldron stod for meget af skriveriet på Sæson 1, er han ikke tilkoblet som forfatter på opfølgersæsonen. Dog er han stadigvæk executive producer.

“Avengers: Secret Wars” får premiere den 7. november 2025, et halvt år efter “Avengers: The Kang Dynasty”, der kan ses i biograferne den 2. maj samme år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: