Nordisk Film har offentliggjort en række nye billeder fra action-komedien “Ved verdens ende”, der har Nikolaj Coster-Waldau, Birgitte Hjort Sørensen og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne.

Billederne kan ses i filmens galleri.

I “Ved verdens ende”, der er skrevet af Anders Thomas Jensen og instrueret af Tomas Villum Jensen, opdager et engelsk tv-hold, der laver optagelser til et naturprogram i den indonesiske regnskov, en særlig, hvid blomst, men da de nærmer sig blomsten, bliver de alle skudt og dræbt af den danske Severin Geertsen (Coster-Waldau).


Den danske kriminalpsykiater Adrian (Lie Kaas) bliver nu sendt til Indonesien med sin sekretær Beate (Hjort Sørensen) for at mentalundersøge Severin, der ikke alene påstår, at han er 129 år gammel, men også hævder, at det er bladene fra den hvide blomst, der giver evigt liv. Før de ved af det, er de alle tre på flugt fra både det indonesiske militær og den amerikanske storgangster Jack Pudovski (Steven Berkoff).

I filmen medvirker også Nicolas Bro, Ulf Pilgaard, Birthe Neumann, Søren Pilmark og Peter Schrøder.

“Ved verdens ende” har premiere 9. oktober 2009.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 MOVIE1000 10 år siden

mærkelig handling men lyder lidt i retning af Den sorte madonna så den skal ses
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Christian Voldborg 10 år siden

Hader virkelig det ved dansk film, at vi skal se de samme skuespillere i hver eneste danske filmproduktion. Jeg ved godt de fleste danske skuespillere er Razzia-værdige, men der må sgu da være lidt flere gode skuespillere end blot Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 wimmie 10 år siden

Er det mig der har fået lidt for meget at drikke i aften eller lyder denne handling enormt syret?


...Under alle omstændigheder kan jeg fortælle at plottet har en "huh?"-effekt uden lige efter en ikke helt appelsinfri fødselsdag ;p
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 HonoDelLoce 10 år siden

What the hell ? Anders Thomas Jensen, Tomas Villum Jensen, Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro ?

Jeg har ventet i ÅREVIS på at de skulle lave en film sammen ! Super at det endelig sker ! Havde håbet, men ikke turde tro !
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 filmz-Sichlau 10 år siden

Christian Voldborg (2) skrev:
Hader virkelig det ved dansk film, at vi skal se de samme skuespillere i hver eneste danske filmproduktion. Jeg ved godt de fleste danske skuespillere er Razzia-værdige, men der må sgu da være lidt flere gode skuespillere end blot Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen.


Jeg tror ikke rigtig Mads Mikkelsen falder under den kategori mere. Foruden sidste års Flammen og Citronen har han ikke været med i en dansk film siden 2006. Og dette års Valhalla Rising er godt nok dansk produceret, men på engelsk (og så er Mikkelsens rolle vidst nok stum). Hans internationale karriere er en hel del mere aktiv for tiden.
Men desværre er det en stor portion af de samme mennesker vi ser i film (såvel som talkshows, interviews, realityprogrammer etc. etc.). Det er vel også det der sælger filmene - desværre.
Gravatar

#6 MOVIE1000 10 år siden

#5 Mads Mikkelsen har da medvirket i en musikvideo
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 hey now 10 år siden

MOVIE1000 (6) skrev:
#5 Mads Mikkelsen har da medvirket i en musikvideo


Ja, man er jo nærmest ved at drukne i hans optrædener i danske produktioner for tiden, eller..
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#8 filmz-Narniabæver 10 år siden

Det lyder spændene.
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#9 the_paki_don 10 år siden

Jeg synes, at det lyder dejligt nyt ift. de mange film, der bliver skidt ud, der har trekantsdramaer i centrum. Jeg siger "SWEET POTATO PIE!" til denne film.
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#10 Nicki52 10 år siden

Kan de ikke lave en film med Mads Mikkelsen, Trine Dyrholm, Kurt Ravn, Nikolaj Coster-Waldau, Sofie Gråbøl, Nicolas Bro, Anders W. Berthelsen, Paprika Steen, Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj, Thure Lindhardt, Iben Hjejle, Birthe Neumann, Malene Schwartz, Kjeld Nørgaard, Niels Olsen, Jesper Lohmann, Christiane Schaumburg-Müller... Hold kæft, der er mange. Måske en serie, hvor nogle har hovedroller, og andre kommer ind i nogle afsnit. Hvis man har set Taxa, så på den måde biroller kommer ind på, det er sådan jeg mener.

Jeg skal se den film.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: