Det er nu muligt at se en række nye billeder fra det måske – måske ikke – sidste kapitel i “Saw”-franchisen.

Se billederne i galleriet her.

I “Saw 3D” udspilles en kamp på liv og død om Jigsaws brutale arv. En støttegruppe af overlevende ofre for Jigsaws grusomme torturspil får hjælp af selvhjælpsguruen Bobby Dagen, der også selv er tidligere Jigsaw-offer. Bobby bærer på en dyster hemmelighed, der pludselig baner vej for en ny bølge af terror med dødsfælder, som du aldrig har set magen til…

I filmen, der slippes løs i danske biografer 4. november, medvirker bl.a. Sean Patrick Flanery, Cary Elves, Costas Mandaloy og Tobin Bell.

Se også: Første længere trailer til “Saw 3D”.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kaversmed 9 år siden

Synes det er latterligt at Cary Elves' figur er tilbage igen.. render han så rundt med træben eller hva? :D Ved ikke om det kun er mig der har den opfattelse, men synes desuden at Cary's præstation i SAW var ualmindelig tærkrummende.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 PJP 9 år siden

stakkels chester :(
Gravatar

#3 Kennia_boy 9 år siden

#2 lige mine ord :) #1 forstå virkelig ikke hvordan de har kunne lave så mange film før man først nu får af vide hvad der skete med hans figur i filmen. Jeg syntes godt nok nummer 1 var ganske cool og jaa alle de andre har været skuffende på den ene eller anden måde, men skal ikke undre mig man nok også får set denne på en måde. Men er forberedt på, at blive skuffet.
Carpe Omnia Tempus Fugit - Kenni
Gravatar

#4 MOVIE1000 9 år siden

Jeg tror at som Saw fan kan det (det som jeg har set indtil videre) kun gå hen og blive en af de fedeste Saw film, især fordi det er i 3D, men jeg er stadig lidt forvirret er det filmet med et 3D kamera eller hvad det nu hedder alts ligesom Avatar/Resident Evil 4?? eller er det puttet på bagefter ligesom med Alice i Eventyrsland og Clash of the titans??
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 Michael Andersen 9 år siden

#4 Jep, den er filmet i 3D.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 MOVIE1000 9 år siden

#5 super tak for svaret :)

Så glæder jeg mig ihvertfald men det ville jeg jo gøre uanset hvad det undrer vel ikke nogen ;)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: