Lionsgate har frigivet de første officielle billeder fra “Saw V”, det femte kapitel i deres tilsyneladende ustoppelige horrorserie om den psykotiske Jigsaws makabre spil. Billederne kan ses hos Yahoo! Movies.

“Saw V” omhandler Hoffman, som man gjorde bekendtskab med i “Saw IV”, der tilsyneladende er den sidste levende person, som kan føre Jigsaws blodige arv videre. Men da hans hemmelighed trues, må Hoffman gå på jagt for at udrydde alle løse ender, hvor ofrene må pines gennem flere fantasifulde og groteske dødsspil.

Laura Gordon, Greg Bryk, Carlo Rota, Julie Benz, Tobin Bell, Scott Patterson, Costas Mandylor og Mark Rolston er at finde på rollelisten til filmen, som instrueres af David Hackl.

“Saw V” får ligesom sine forgængere amerikansk premiere til Halloween, denne gang 24. oktober.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-Avenger- 15 år siden

Jeg faldt af allerede ved 2eren. Synes 1eren var en fin gyser ovre i den mere psykologiske del, men de nye film er blevet lidt for meget ligegyldig og random killing.

Kan måske tage fejl :)
Gravatar

#2 Morpheus 15 år siden

Nej nej # 1. Du har fuldkommen ret. Ikke andet end splatter, hvorimod 1'eren var mere en thriller.
Gravatar

#3 filmz-thomasb84 15 år siden

Lige off-topic: Hvor mærkeligt. Bliver nødt til at bruge den gamle bruger nu, som jeg ikke har brugt siden 2005, fordi mit brugernavn tom welling ikke virker mere.

Synes nu Saw 3 var ganske underholdende. Meget blodig:) 2'eren var dog kedeligt. Den første var som nævnt mere en god thriller. Bliver spændende at se Saw 4.
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#4 filmz-Avenger- 15 år siden

#2 netop

Hvis så bare 1eren havde været lige så splatter som resten af serien, så kunne jeg se en sammenhæng i det hele, men når de skifter stilen så markant, så synes jeg godt nok det ødelægger hele konceptet bag Saw.

Kan også være konceptet var splatter, men at de fejlede i første film, ved det ikke :D Har aldrig været den store splatterfan, nok derfor jeg var mere vild med thriller-elementet i 1eren :)
Gravatar

#5 filmz-Jimmbo 15 år siden

Begynder det snart at blive lidt komisk? 1 god, 2 ok, 3 elenig, 4 latterlig 5?

Hvad er så det næste? Jason vs. Freddy vs. Saw-freak?
Gravatar

#6 Syndrome 15 år siden

Så længe skidtet tjener penge, bliver de vel ved med at lave dem.. Forstår dog ikke hvorfor så mange mennesker bliver ved med at se dem. De burde være stoppet efter den første.
danielbloch.dk
Gravatar

#7 finn12 15 år siden

Synes også selv 1'eren var bedst, men 2'eren var nu også meget go', efter min mening, har ikkeset 3'eren, men 4'eren var latterlig ..
Synes de skulle ha'stoppet efter 3'eren ..
Hørte at Jigsaw døde efter i 3'eren
The name is 12, finn12..
Gravatar

#8 royle 15 år siden

Jeg synes nu også, de skulle have stoppet med at lave de SAW film for længe siden.. De bliver jo ringere og ringere..

Skriv ny kommentar: