Mando og Grogu drager ud på en ny farefuld færd i den nyeste trailer til Sæson 3 af “The Mandalorian”.

Pedro Pascal, der i øjeblikket kan ses i den fantastiske HBO-serie “The Last of Us”, har igen trukket i Mandalorian-masken i rollen som Din Djarin, der rejser galaksen tynd med den unge Kraft-sensitive  Grogu.

Du kan læse vores anmeldelse af “The Last of Us” lige her.

Deres rejse tager dem forbi nye venner og fjender, mens den nye republik kæmper for at lede galaksen væk fra dens mørke historie. Traileren er fyldt med andre Mandalorian-krigere, action og Jedi, så der er masser at glæde sig til, når Sæson 3 får premiere på Disney+ den 1. marts.

“The Mandalorian” Sæson 3 har meget at leve op til. De to første sæsoner af den Jon Favreau-skabte serie har været en stor succes hos fans af den længelevende sci-fi-franchise, og indtil for ganske nylig var der ikke megen tvivl om, hvorvidt man kunne kalde “The Mandalorian” den bedste “Star Wars”-serie. I september sidste år fik vi dog den første sæson af “Andor”, som mange mener satte nye højder for, hvad en “Star Wars”-serie kunne byde på.

På trods af at vi endnu ikke har set den første episode af seriens tredje sæson, ved vi allerede, at en “The Mandalorian” Sæson 4 er undervejs.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: