Vi kan allerede nu begynde at se frem til meget mere “The Mandalorian”.

“Star Wars”-fans kan i øjeblikket glæde sig over masser af fantastiske nyheder. Vi har blandt andet fået trailere til både den første sæson af “Andor” og Sæson 2 af “The Bad Batch”, mens “Skeleton Crew”, en ny serie med Jude Law, er blevet annonceret. Lucasfilm har også løftet sløret for, hvornår vi kan forvente den tredje sæson af “The Mandalorian”, hvilket bliver i februar 2023.

Læs også: “‘Star Wars’-serien ‘Ahsoka’ har officielt begyndt optagelserne”

Heldigvis bliver det ikke det sidste, vi kommer til at se til Din Djarin. En fjerde sæson af successerien er nemlig under udvikling, har serieskaber Jon Favreau bekræftet til CinemaBlend.

“Med tv er vi heldige, at vi ikke behøver at presse noget ned til halvenden time, to timer. Vi får lov til at fortælle historierne langsomt. Så nu, mens Dave [Filoni] laver ‘Ahsoka’, handler det meget om, at informere om de skriverier, jeg laver til [‘The Mandalorian’] Sæson 4.”

Det kommer sandsynligvis ikke som nogen stor overraskelse, at Disney og Lucasfilm fortsætter med at satse på “The Mandalorian”. Serien har været et flagskib for “Star Wars”-serier på Disney+, og både Sæson 1 og 2 har været store succeser hos både fans og kritikere.

Favreau gik ikke i dybden med, hvad vi kan forvente af hverken Sæson 3 eller 4 af “The Mandalorian”, så vi må slå koldt vand i blodet, indtil mere nyt om serien dukker op.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: