Nye robotbilleder fra “Transformers”


Yahoo! Movies kan fremvise tre spritnye billeder fra Michael Bays stort opsatte og effektfyldte film om “Transformers”. Alle billeder viser tydelige kig på nogle af filmens store robotter, deriblandt en kampscene mellem Optimus Prime og Bonecrusher.

Vores verden ændres, da udenjordiske robotter beslutter at gøre Jorden til deres afgørende slagmark, og som de onde magter søger efter nøglen til den ultimative magt, er menneskehedens sidste håb for overlevelse i hænderne på den unge Sam Witwicky (Shia LaBeouf).

I producerstolen finder man Steven Spielberg. De stridende robotracer udkæmper deres slag på det store lærred 4. juli.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Guts 14 år siden

Ved godt at folk basher den her film, men jeg synes nu det begynder at se rimelig fedt ud. Spielberg skal sgu nok få skubbet Bay i den rigtige retning.
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#2 filmz-Kragmose 14 år siden

Ser meget fedt ud, og jeg tør godt sige min mening: Flammerne på Prime ser cool ud!
Gravatar

#3 mandalorian 14 år siden

Glæder mig til den film kommer!!! Syntes nu godt nok at det så lidt underligt ud til at starte med, men er efterhånden blevet positivt vendt! Det ser sgu cool nok ud!
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#4 Lawman. 14 år siden

Synes det ser rigtig godt ud, meget flot lavet. Og med risiko for at provokere de hardcore fans, synes jeg sq ikke det er overdrevet vigtigt at de ligner de originale karakterer 100%, men blot at det ser godt ud i sidste ende.
Gravatar

#5 thomas040 14 år siden

Lad os nu lige huske på at spielberg kun er executive... hvilket betyder at han bare betaler.... ikke sikkert at han siger så meget...
Failure is a zero out.
Gravatar

#6 erikjust 14 år siden

#5 ha drøm videre fra hvad jeg har hørt og læst op gennem tiden kunne spielberg lige så godt være the director himself, han har en del og skulle ha sagt og har sagt en del.

alle andre end Prime ser absolut åndsvage ud i mine øjn.

Skriv ny kommentar: