Et nyt billede fra den kommende filmatisering af tegneserien “Iron Man”, som Jon Favreau (“Elf”, “Zathura”) står bag, kan ses online hos ComingSoon.net.

“Iron Man”, der har Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Leslie Bibb, Jeff Bridges og Terrence Howard på rollelisten, bygger over Marvels berømte tegneserie om den rige opfinder Tony Stark (Downey Jr.), der om aftenen iklæder sig en højteknologisk panserdragt og bekæmper uretfærdighed og terrorisme efter at have lidt en livstruende hjertefejl i det krigshærgede Afghanistan.

Heltens berømte panserdragt er designet af den Oscar-belønnede effektmester Stan Winston. “Iron Man” får dansk biografpremiere 30. april.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 DarkLight 16 år siden

Det skal nok blive godt. Glæder mig til at se Robert Downey Jr. i den rolle. Han har altid noget med ind i rollen.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2 filmz-Scarface 16 år siden

Ved ikke om dette enten bliver den nye "Spider-Man" eller den nye "Fantastic Four"... :/
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#3 Riqon 16 år siden

Sådan én MÅ jeg bare eje!
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 filmz-Is 16 år siden

Jeg tvivler meget på at Iron bliver den nye Spider-man. Spider-man er trolds alt en af de bedste tegneseriefilmatiseringer. Kun overgået af Batman Begins.. :)
Gravatar

#5 Slettet Bruger [2982241167] 16 år siden

#4 Kun overgået af Batman Begins og Sin City og 300 :)
Gravatar

#6 filmz-FatZilla 16 år siden

X-men 2 var nu også ganske nice... (de andre var ringe IMO) den eneste grund til spiderman ligger under er at Tobey Maguire aldrig rigtig spillede en god Peter Parker og at halvdelen af filmene gik med whinen fra PP.

On-Topic: Iron Man ser ud til at den måske kan gå hen og blive god med R.D.J i hovedrollen selv om jeg frygter de laver det samme som i fantastic 4 med at hele filmen går på bang bang og kæmpe cgi effekter, samtidig med at den skal holde en pg 12 rating! (også kaldet Matrix effekten) :D
-=GodZilla is Dead... FatZilla has Risen=-
Gravatar

#7 Syndrome 16 år siden

Uanset hvad denne film muligvis bringer, ser jeg sgu frem til den.. Dog ikke på samme niveau som The Dark Knight.. Tror faktisk ikke nogle film kommer op på samme niveau.. Håber bare på en succes med denne film, da det altid er rart med flere gode tegneseriefilmatiseringer :)
Jeg blev i hvert fald glædeligt overrasket da jeg så traileren.
danielbloch.dk

Skriv ny kommentar: