MTV kan på deres hjemmeside fremvise et nyt eksklusivt billede af Harrison Ford fra den kommende “Indiana Jones og Krystalkraniets kongerige”. Billedet viser Indy i det statsejede lager fra “Jagten på den forsvundne skat”, hvor han formentlig igen skal finde den magtfulde ark.

I den nye film bliver den nu aldrende Indiana Jones kastet tilbage på en farefuld færd, der tager ham til New Mexico, Connecticut, Mexico City og Perus jungler. Nazisterne er ikke længere hovedfjenden, og vor helt må indlede et kapløb mod agenter fra Sovjetunionen for at finde det sagnomspundne krystalkranie.

Indy svinger atter pisken henover det store lærred, når “Indiana Jones og Krystalkraniets kongerige” udsendes i biograferne 22. maj.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 nielsdb 16 år siden

oh jes.....det kunne meget godt ligne lagerhallen fra 1éren - gad vide om vi skal have fat i "Pagtens Ark" igen somehow
Gravatar

#2 chandler75 16 år siden

# 1 Har du læst nyheden? ;)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#3 tvit 16 år siden

Glæder mig så meget til den film, regner med det bli'r årets oplevelse, men det bli'r nok svært efter Cloverfield.
Gravatar

#4 Riqon 16 år siden

#2 - Det er dog stadig bare spekulation, om det er Arken, han er ude efter.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Hasselguff 16 år siden

Jeg glæder mig rigtig meget.

På den ene side synes jeg, det er fedt, at de er tilbage hvor den første film sluttede, så ringen ligesom bliver sluttet. På den anden frygter jeg lidt, at de skamrider en af de fedeste ting ved Raiders - nemlig den ikoniske slutning, hvor en del af det kulte netop er, at arken bare forsvinder mellem alle de andre kasser. Man kan ikke lade være med at spekulere på, hvad der er i alle de andre kasser, og hvad reeringen mon vil gøre med den, efter filmen er slut.

Man kan godt frygte, at det bliver lidt udvandet, hvis de bruger for meget tid på at forklare eller vise, hvad der foregår i det varehus. Så vil det ikke længere være helt så mytisk. Måske lidt ligesom, at Lucas også brugte solnedgangen i slutningen af EP3 med samme musik som i EPIV.

Men det skal nok blive underholdende.
Are you Quilty? No, I'm Spartacus.
Gravatar

#6 filmz-hcvang 16 år siden

Sjovt... jeg lå netop og så Jagten På Den Forsvundne Skat i aftes - første gang i 15-20 år - og tænkte, da jeg så de mange kasser i lagerhallen til slut, at der ligger et uendeligt antal historier der i de kasser, der bare venter på at blive fortalt. Så mange forskellige ting, der er dømt så farlige at de må gemmes på den måde - dét er fedt.

Kæft, man glæder sig s'gu til 22. Maj. Jeg håber fandeme de laver en eller to mere, for Indy 4 kommer uden tvivl til at slå alle box office rekorder. Det sku' i al fald ikke undre mig om den blev en af de største filmsuccesser i dette årti. Nostalgi er trods alt i høj kurs, og Ford holder sig s'gu rigtig fint, synes jeg.

Har det lidt svært ved at tro på actionfilm hvor helten er en 20 årig knøs, der slår på tæven og springer ting og sager i luften mod højre og venstre - men en 50-60 årig mand, dét virker altså lidt mere realistisk på mig. Jeg mener - hvem har man mest respekt for i det virkelige liv? En 20årig dukkedreng eller en 58årig hard-ass? Bruce Willis bliver f.eks bare bedre og bedre i DIE-HARD filmene, jo ældre han bli'r - efter min ydmyge mening.
Gravatar

#7 BN 16 år siden

#6:

Ja, Harrison Ford holder sig fint - og så fylder han endda 66 år til sommer.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#8 filmz-hcvang 16 år siden

#7:

Rigtig flot. Det må være unge kone, der holder ham ung =)

Jeg kunne i al fald godt klare en Indy trilogi mere, at gå midalderen i møde med ;-)

Men så synes jeg altså også snart at Lucas og Spielberg skulle sætte sig ned (måske sammen med Zemeckis som tredjemand?) og udtænke noget nyt. De er nogle af de bedste i verdenen til at lave eventyrfilm, men de har ikke rigtig lavet noget sammen i ret lang tid...
Gravatar

#9 Mercadian 16 år siden

argh . . . jeg vil så gerne at det bliver godt, men frygter at det bliver MEGA ringe !! YOU KNOW IT
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?
Gravatar

#10 filmz-Bruce 16 år siden

#8 Spielberg og Jackson = Tintin! Bliver da morsomt at se :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: