ComingSoon.net kan fremvise et nyt detaljeret billede af den panserklædte superhelt “Iron Man”, som han tager sig ud i den nye store filmatisering af Marvels berømte tegneserie.

“Iron Man”, der har Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges og Terrence Howard på rollelisten, handler om den rige opfinder Tony Stark (Downey Jr.), der om aftenen iklæder sig en højteknologisk panserdragt og bekæmper uretfærdighed og terrorisme efter at have lidt en livstruende hjertefejl i det krigshærgede Afghanistan.

Heltens berømte panserdragt er designet af den Oscar-belønnede effektmester Stan Winston. “Iron Man” får dansk biografpremiere 2. maj.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-Shinichin Goto 16 år siden

Synes at Iron man ser dum ud.
Gravatar

#2 Lowkey 16 år siden

#1

Hvem/hvad synes?
Daisy, Daisy...
Gravatar

#3 filmz-Scarface 16 år siden

Iron Man, The Incredible Hulk, The Dark Knight og Dragonball bliver de fedeste superheltefilm i 2008.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#4 mrghostface 16 år siden

det ser sku godt ud!

Der er dog én ting der nager mig. Der er et eller andet over de guldfarvede dele af hans rustning, eller måske lyset fra hans øjne, der gør at rustningen ligner cgi.

Og ja jeg ved godt at det er cgi, men en af de to ting, eller begge ting afslører at det er cgi, for derudover ser det sku meget nice ud (selvom den måske er en anelse for ren).
Gravatar

#5 filmz-Is 16 år siden

3#
Enig med dig i de første tre, men Dragonball bliver noget lort...

Skriv ny kommentar: