Kampen for bedre kønsbalance i Hollywood får nu hjælp fra nyt manuskript-program.

Der er suverænt flest mandlige roller i Hollywood. Og mændene får også mest taletid. Det vil “Batgirl”-forfatter Christina Hodson ændre på.

Hun står bag et nyt manuskript-program, der løbende under arbejdet med et nyt film-manus kan oplyse om kønsbalancen:

”Det er et redskab, man kan bruge til at føre selvjustits med den ubevidste bias i ens arbejde,” siger Hodson til The New York Times.

Programmet kan under arbejdet med at skrive en ny film oplyse forfatteren om antallet af mænd og kvinder samt antal replikker i forhold til køn.

Christina Hodson er selv involveret i en række markante kvinde-projekter.

Et “Transformers”-spinoff med titlen “Bumblebee” er på vej med Hailee Steinfeld i hovedrollen, imens også Hodsons “Batgirl” og Harley Quinn-filmen “Birds of Prey” får markante kvindelige aftryk.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 MaxXDk 4 år siden

HADER at noget skal sættes i balance kun for at der skal være balance i tingene.

Hvis et manuskript ikke giver mening at der er 50/50 mænd/kvinder .. eller X/X/X/X/X sorte/hvide/latino/asiat/what-the-fuck-ever - så skal det kraftedme heller ikke trækkes ned over hovedet på filmene !!
One mans evil can become the curse of all...
Gravatar

#2 FlushNorris 4 år siden

Selskaber der støtter den omgang bavl, burde få på næsen via en stor omgang strejke. Hvis det ender med at man ikke længere kan se ret mange film, så er det jo bare ærgerligt.. er så træt så træt.
Gravatar

#3 Kaversmed 4 år siden

markedet skal nok lynhurtigt diktere, hvorvidt det er en god ide eller ej. Selvom jeg er all-in for ligestilling, så er jeg det ikke på bekostning af kreativ frihed. Det svarer lidt til at bede en kunstmaler om at bruge mere grønt og lyserød i sine billeder, selvom han måske er i gang med at male et portræt af Satan. Okay, dårligt eksempel måske xD
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 Star Trek fever 4 år siden

Dårlig ide. Hvem siger filmen er god fordi der bliver "balance" i kønnene?

Er fuldstændig ligeglad med, om en film har 100% mandlige eller kvindlige skuespillere. Hvis det giver mening for filmen... Det andet der, det er til at brække sig over....
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: