Michael Keaton er ikke færdig med rollen som den kappeklædte hævner.

Når Keaton den 3. november næste år vender tilbage til rollen som Batman i DC’s kommende tidsrejse-film “The Flash”, er det første gang i 30 år, at den 70-årige skuespiller påtager sig den ikoniske sorte maske med de spidse ører. Heldigvis er det dog ikke den sidste gang.

Flere amerikanske medier, heriblandt The Hollywood Reporter, har nemlig rapporteret, at skuespilleren er blevet tilføjet til rollelisten på den kommende HBO Max-superheltefilm “Batgirl”. Her forventes han endnu engang at spille Bruce Wayne, aka Batman.

Keaton skal spille over for Leslie Grace i rollen som Barbara Gordon, der er bedst kendt under sit alter ego, Batgirl. J.K. Simmons, der netop har været aktuel i superheltefilmen “Spider-Man: No Way Home”, vender også tilbage til DCEU i form af politidirektør Gordon, der tilfældigvis også er Barbaras far. Jacob Scipio (“Bad Boys for Life”) spiller med i en endnu ukendt rolle, mens Brendan Fraser har fået rollen som filmen pyromaniske skurk, Firefly.

Læs også: “Doctor Strange står over for sig selv i første trippy trailer til ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness'”

“Bad Boys for Life”-instruktørerne Adil El Arbi og Bilall Fallah står bag filmen, der er skrevet af “Bumblebee”-forfatter Christina Hodson.

“Batgirl” får premiere på HBO Max i løbet af 2022.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: