Det er flere år siden, den seneste sæson af ‘Stranger Things’ havde premiere på Netflix, og fans har ventet ivrigt på at finde ud af, hvornår de igen kan se deres yndlingskarakterer på skærmen.

Den sidste del af streaming-hittet har netop fortalt en stor opdatering. Ifølge Ross Duffer er optagelserne for den sidste sæson af ‘Stranger Things’ halvvejs færdig.

Filmskaberen oplyste i et Instagram-opslag, at uge nummer fireogtyve af optagelserne var den, der fik holdet bag Netflix-sensationen over halvvejspunktet, hvilket betyder, at produktionen vil fortsætte i cirka seks måneder mere.

I betragtning af omfanget af den sidste sæson af ‘Stranger Things’, bør det ikke komme som en overraskelse, at det vil tage omkring et helt kalenderår for optagelserne at afslutte.

Ross Duffers Instagram-opslag indeholdt også en kort video, hvor Finn Wolfhard kan ses fejre, hvordan holdet nærmer sig målstregen.

Skuespilleren har spillet Mike Wheeler, siden serien havde premiere for otte år siden.

Hvad vil den sidste sæson af ‘Stranger Things’ handle om? Den seneste sæson af ‘Stranger Things’ afslørede, at Vecna, også kendt som Henry Creel (Jamie Campbell Bower), stod bag hver forbandelse og monster, der faldt over den lille by Hawkins. Efter en brutal kamp mod Eleven blev skurken tilsyneladende besejret. Men Will (Noah Schnapp) følte straks, at noget ikke var rigtigt. Hawkins vil ikke være sikker, før Vecna er fuldstændig ødelagt, men tiden vil vise, om banden vil være stærk nok til at besejre ham igen. Skabt af Matt og Ross Duffer, har ‘Stranger Things’ underholdt verden i næsten et årti.

En udgivelsesdato for den sidste sæson af ‘Stranger Things’ er endnu ikke fastsat af Netflix.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: