Mens “Spider-Man 3” lokker folk i biograferne verden over, spindes der rygter og spekulationer om eventuelle efterfølgere. “Spider-Man”-instrukør Sam Raimi bekræftede til en filmfestival (igen), at der er en “Spider-Man 4” under opsejling. Dog vidste han ikke, om alle fra det originale cast ville vende tilbage for at genoptage deres roller.

Først og fremmest betonede han vigtigheden af at få et ordentligt manuskript. Alvin Sargent, der har arbejdet på manuskripterne til de sidste to film, siger selv: ”Det er tid til, at en anden gør det.”

Desuden blev det afsløret, at en karakterer, der (spoiler – marker for at læse)

ser ud til at dø i Spider-Man 3, med ganske stor sandsynlig vil kunne ses igen i “Spider-Man 4.”

Mens vi venter på flere oplysninger om 4’eren, kan “Spider-Man 3” foreløbig opleves i de fleste danske biografer fra og med i dag.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#11 filmz-Bartman 17 år siden

Hvis der kommer en tilbage som sku være død i 3'eren ka det jo kun være
Harry eller Venom
Gravatar

#12 filmz-Scarface 17 år siden

#11 - Håber og tror på den sidste, du sagde.
Har lige været inde og se filmen. Bliver bedste film 2007 sammen med Grindhouse - ge-ni-al underholdning! Elsker Spider-Man!
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#13 Hr_sol 17 år siden

Jeg har lige været inde og se Spider-man 3 og der er altså noget jeg ikke fatter. (og ja, jeg har også postet det her, under Spider-man 3 debatten, fordi jeg synes det er et vigtigt spørgsmål)

Kæft ham Topher gjorde det godt som Mr. Brock.

nå, spørgsmålet..

Hvordan helved kan det være at Venom og Eddie dør? altså jeg mener, Harry, blev ramt lige i fjæset af samme slags bombe, men slap afsted med et ar. Så hvorfor fanden dør Eddie? kan forstå at symbioten måske dør, pga den høje varme, men Brock burde fandme ikke dø.
Gravatar

#14 filmz-Bartman 17 år siden

#13
Tror måske det ka være fordi at han var så sammensat med det sorte stas da bomben sprang!
Men mine penge er også på at det er Venom der kommer tilbage.. ellers er det da lidt nasty at de har begravet Harry levende!
Gravatar

#15 filmz-bnm 17 år siden

At dømme ud fra de andre kommentare må jeg have været den eneste der synes filmen (3'eren) var forfærdelig. Jeg nærmest sad og vred mig fordi jeg hellere ville være andre steder end fanget i biografsædet, som f.eks. hjemme og se det seneste heroes afsnit en til gang, men jeg var derinde med venner så jeg gad ikke bare forlade salen.

De få ting jeg sådan set i bakspejlet har fundet frem til jeg synes var +'er ved filmen var sandman effekterne i nogle af scenerne, selvom det lignede noget ud af Hulk filmen, J.J. fra the daily bugle selvom han var 100% comic relief (jeg havde brug for det) og ... hmm, jeg troede jeg havde 3 ting. Nå, men altså: summa summarum, de sidste 20 minutter brugte jeg mere af tiden på at overveje hvordan jeg skulle advare folk om filmen end på at være fordybet i den.

Sådan er vi vel forskellige.
#Anime-DK - Besøg os på irc.enterthegame.com
Gravatar

#16 filmz-Spider-Mulle 17 år siden

#10 - Ups, sorry ... havde jg ikke tænkt over.
Men så meget sagde jeg vel ikke? For alle vidste da han ville blive ond, og alle herinde vidste da det med Harry ville blive Goblin, og alle vidste da Gwen Stacy var med?

Altså jeg synes da filmen var god.. Men alligevel. Jeg vil ikke have en i mit hoved andet, da jeg nægter at være skuffet over den. Selvom jeg godt nok føler en liiiille skuffelse.

#15 - Jeps, Jameson var genial 8D.
Gravatar

#17 filmz-gofferoffer 17 år siden

Jeg har en lille teori om, hvem det måske er:

Dr. Conners havde jo en lille prøve af symbioten i sit laboratorium. Den mulighed er da næsten oplagt at tage brug af, hvis de ønsker at føre videre på Venom-sagaen.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#18 filmz-Scarface 17 år siden

#17 - Du er et geni! Jeg vil nemlig have mere af Monev, da han er min yndlingsskurk over dem alle! Topher Grace gjorde det fremragende som Eddie Brock! :D
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#19 filmz-Spider-Mulle 17 år siden

Nogen der ved hvornår den kommer ud på dvd :) ?
Gravatar

#20 filmz-Kadann 17 år siden

#17 -

Det er jo oplagt at det er Venom der vender tilbage. En skurk der er så elsket som ham i tegneserierne, bliver ikke blot aflivet efter 10-15 min. i en film. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: