Mens “Spider-Man 3” lokker folk i biograferne verden over, spindes der rygter og spekulationer om eventuelle efterfølgere. “Spider-Man”-instrukør Sam Raimi bekræftede til en filmfestival (igen), at der er en “Spider-Man 4” under opsejling. Dog vidste han ikke, om alle fra det originale cast ville vende tilbage for at genoptage deres roller.

Først og fremmest betonede han vigtigheden af at få et ordentligt manuskript. Alvin Sargent, der har arbejdet på manuskripterne til de sidste to film, siger selv: ”Det er tid til, at en anden gør det.”

Desuden blev det afsløret, at en karakterer, der (spoiler – marker for at læse)

ser ud til at dø i Spider-Man 3, med ganske stor sandsynlig vil kunne ses igen i “Spider-Man 4.”

Mens vi venter på flere oplysninger om 4’eren, kan “Spider-Man 3” foreløbig opleves i de fleste danske biografer fra og med i dag.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 filmz-Poletneger 17 år siden

Alletiders med en 4 :) kan personligt ikke få nok af "Spiderman".
Var inde og se 3'eren igår nat 00:02, og jeg kan kun sige; "HIGH FIVE". En "Spiderman 4" kan helt sikkert blive fed, hvis hele det gamle crew skulle hoppe med på vognen endnu en gang.
Gravatar

#2 Hive 17 år siden

Så længe de holder standarden, og det er med de samme skuespillere, er jeg frisk på flere film. Men jeg håber seriøst de stopper, før der går "direct to dvd" i det hele...
Gravatar

#3 filmz-t89 17 år siden

#2 Helt enig, det er vigtigt med et godt cast, men erstatning af skuespillere er set gjort godt før.
Gravatar

#4 filmz-Emilio 17 år siden

Det kunne være interessant at se en "nyfortolkning" af spider-man.. jeg mener, sådan genopfinde koncptet - lige som de gjorde med Bond og Batman- og dette ville kræve et helt nyt cast :-)
"Revenge is a dish best served cold"
Gravatar

#5 Hive 17 år siden

#4

Er det ikke lige lovligt tidligt, at ville til at genfortolke det...?
Gravatar

#6 filmz-Joeyvind 17 år siden

4/ ville også sige det er lige tidligt nok...

Var inde og se Spiderman 3 her for 3 timer siden, og var egentlig lidt skuffet.. Havde håbet at hele "Venom" historien ville være ret betydelig i filmen, men syntes efter at ha set den, at de har sparet alt for meget på den Venom SAGA, og tilgængæl har brugt alt for meget tid på hele "kærligheds/venne Historien"..

Håber virkelig hvis der kommer en 4 film.. at det bliver Venom som er den "tilbagevendende", og at der kommer til at dominere, og at det bliver den historie med "rumfærgen" også evnt måske. "Firbenet/Kurt Conners" Historien kørende paralelt...
Gravatar

#7 enfilmnørd 17 år siden

Ingen tvivl om at Spiderman 3 er en fed film, var lige inde at se den, men ville egentlig gerne havde de stoppede her, med en fed trilogi. Serien kunne jo sagtens slutte her.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#8 filmz-Spider-Mulle 17 år siden

#6 - Enig. Har LIGE været inde og se den, og synes også der manglede en del med Venom. Altså den var rigtig fed og J. J. Jameson var (som sædvanlig) genial 8D. Men alligevel synes jeg de forhastede sig på en eller anden måde..

Nu har jeg fulgt med her på siden i 1 år og 5 måneder, og i dag var jeg bare inde og se filmen.... ? Så er ventetiden bare slut? Det er ikke til at fatte!

Personligt synes jeg også Gwen Stacy var for plat! Altså hun betyder så meget i tegnefilmen og tegneserien, og så ... er hun bare sådan en lille skør birolle der ingen rigtig betydning har, andet end at gøre Mary Jane jaloux. Det virkede... temmelig... plat! Efter min mening....

Og så synes jeg også man kom hurtig til start vedrørende Harry (Goblin). Altså man ser ham bare gå ind i den maskine og blive lidt forgiftet og i andet sekund angribe Peter. Altså. Selvfølgelig skal de ha meget i én film, men alligevel synes jeg godt lige de kunne sådan få ham til at komme mere og mere ind i at blive overtaget af sin fars onde del eller hvad man nu skal kalde det.. Hvis i forstår..
Gravatar

#9 filmz-Spider-Mulle 17 år siden

#7 - Også enig med dig xD Altså selvom filmen er god osv. synes jeg alligevel godt de kunne slutte her, da jeg ellers tror den vil blive for dårlig.
Men det gør den sikkert ikke, så må vi bare håbe de får lavet noget godt alligevel dx.
Gravatar

#10 enfilmnørd 17 år siden

#8
Jeg hader at være fyren der siger det, men du bør nok lave en form for spoiler-advarsel
(selvoim de fleste på tråden nok har set den)
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.

Skriv ny kommentar: