Mens “Spider-Man 3” lokker folk i biograferne verden over, spindes der rygter og spekulationer om eventuelle efterfølgere. “Spider-Man”-instrukør Sam Raimi bekræftede til en filmfestival (igen), at der er en “Spider-Man 4” under opsejling. Dog vidste han ikke, om alle fra det originale cast ville vende tilbage for at genoptage deres roller.

Først og fremmest betonede han vigtigheden af at få et ordentligt manuskript. Alvin Sargent, der har arbejdet på manuskripterne til de sidste to film, siger selv: ”Det er tid til, at en anden gør det.”

Desuden blev det afsløret, at en karakterer, der (spoiler – marker for at læse)

ser ud til at dø i Spider-Man 3, med ganske stor sandsynlig vil kunne ses igen i “Spider-Man 4.”

Mens vi venter på flere oplysninger om 4’eren, kan “Spider-Man 3” foreløbig opleves i de fleste danske biografer fra og med i dag.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 filmz-Wacker 17 år siden

Kunne godt tænke mig at der kom en gæste helt og hjalp spidey lidt
Don't you know who I am? I'm Juggernaut, bitch!!

http://www.samarit.dk
Gravatar

#22 filmz-Spider-Mulle 17 år siden

#17 & 20
Altså James Franco sagde han var frisk på en 4'er, så det kan jo også sagtens være Goblin? Eller ihvertfald bare Harry der vender tilbage?
Gravatar

#23 filmz-gofferoffer 17 år siden

#22 Muligheden er der naturligvis, men hvis Harrys død skal have en varig virkning på Spider-Man som i tegneserien, må de næsten undlade at genoplive ham så tidligt. Så på nuværende tidspunkt vil jeg tro, det er Venom, og der er mange muligheder i Venom: En videnskabsmand kan pille lidt ved den og komme til at skabe filmversionen af Carnage. Og som #20 siger, er Venom eller symbioten generelt en uhyre populær person i tegneserierne (hvilket jeg personligt ikke kan følge), så derfor kan det næsten ikke være andet.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#24 De4_Kia 17 år siden

Jeg har været inde og se filmen her i går, det er skam en fed film, men er stadigvæk dybt skuffet over den, den lever overhoved ikke op til mine forventninger. Synes der er alt for mange løse tråde. Selve starten af filmen havde jeg meget svært ved at få til at hænge sammen, det havde ikke nogen flydene måde, det var som om de sprang fra Kapitel 1 til Kapitel 10 også tilbage til kapitel 2, hvis i forstår hvad jeg mener.

Filmen kan sagtens ses, ingen tvivl om det. Men jeg blev skuffet, havde forventet at se mere af; Venom og Spiderman i sin sorte dragt, hvilket jeg synes der var alt for lidt af.

I satser på at det inden er Harry eller Venom der vender tilbage. Jeg siger det er Venom, fordi hans død efter min mening er meget mystisk, også vil han være en værdie modstander til Spiderman hele næste film igennem. Grunden til at jeg ikke tror på Harry, er at han for mig er et afsluttet kapitel, der led den samme død som sin far. Det vil også passe godt ind i historie om far og søn de led samme skæbne. Jeg satser på Venom, det vil også give en høj forventning til 4eren.


Næste gang vil jeg ikke sætte mine forventninger for højt, hellere blive overrasket end skuffet. :)
Gravatar

#25 filmz-Spider-Mulle 17 år siden

#24 - Jeg giver dig ret med hensyn til filmen! Havde også al for store forventninger, men stadig er det en god film.

Jeg kan godt se det i mener med Venom, men hvorfor skulle James Franco så sige han er klar på en 4er?
Gravatar

#26 MoH 17 år siden

Jeg tror at det er symbioten der kommer tilbage og så bliver til Carnage
Gravatar

#27 enfilmnørd 17 år siden

kan godt godtage at symbioten vender tilbage, den slår man da ikke bare sådan ihjel, men tror ikke på en tilbagevending af Harry, han er død og begravet; hans skæbne er mødt. Dette er vel også vigtigt for at Peter Parker bliver mere voksen; 3'eren handlede vel egentlig bare om at blive voksen, og tage et voksent ansvar. På den måde ser jeg lidt symbioten som et væsen, der i denne film bliver brugt til at PP kan undgå at blive voksen, ikke at kunne styre sine følelser, og egoisme er vel et meget barnligt træk. Derfor kunne symbioten blive en ny udemærket skurk i en 4(men hvis hr. Raimi ikke kan lide figuren...?). Jeg var som jeg skrev tilfreds med filmen, men frygter lidt for at gense den, tror jeg var lidt bange for at forvente for meget, og derfor blev overrasket. Mine bud på skurke er dog stadig firbenet, og så evt. Mysterio, han kunne være en fed figur
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.

Skriv ny kommentar: