Nyt promo-billede fra “Astro Boy”

MTV kan vise et nyt promo-billede fra den computeranimerede spillefilm “Astro Boy”, som bygger over den klassiske manga-figur. Billedet kan findes i fuld størrelse her, mens filmens tidligere udsendte teaser-trailer kan ses her.

Ved at klikke i galleriet under nyhedsbilledet er det muligt at se andre billeder fra filmen.

“Astro Boy” er historien om en utrolig robotdreng, der bliver skabt af en genial forsker i billedet af hans afdøde søn. Vores helt drager ud i verden for at finde accept blandt mennesker, hvor han til slut opdager sandt venskab, da han bruger sine fantastiske kræfter til at hjælpe andre og redde Metro City fra ødelæggelse.

Freddie Highmore lægger stemme til titelfiguren, og filmen får desuden stemmer fra Nicolas Cage, Donald Sutherland, Kristen Bell, Nathan Lane, Bill Nighy og Eugene Levy.

Filmen flyver over de amerikanske biograflærreder til oktober. Det er endnu uvist, hvornår den får dansk premiere.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Seth-Enoch 13 år siden

Er jeg den eneste som tænker på filmen "De utrolige" når jeg høre navnet "Astroboy"? Er det ikke ham den lille trælse dreng i starten af filmen? :)
Gravatar

#2 Bony 13 år siden

#1 - Tænker du ikke på "Incredi-Boy" måske?

"Astro Boy" dukkede op første gang i Japan for 58 år siden, så nej, det er ikke den samme. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/

Skriv ny kommentar: