Et nyt billede til Sonys kommende “Uncharted”-filmatisering giver det første blik på Mark Wahlberg som en endnu mørkhåret og overskægsløs Victor ‘Sully’ Sullivan.

Filmatiseringen af den populære PlayStation-spilserie af samme navn har været undervejs siden 2008, og nu er vi endelig ved at kunne se lys for enden af tunellen. Vi har før set et billede af Tom Holland som filmens hovedkarakter Nathan Drake, mens vi også har fået et blik på Sullys karakteristiske havanaskjorte.

Læs også: “Tom Holland har afsluttet “Uncharted” – nu viser han manuskriptet til ‘Spider-Man 3′”

Selvom det første billede af Holland i Drakes ikoniske outfit fik ham til at ligne karakteren, har der været tvivl blandt fans om, hvorvidt han og Wahlberg, var de rigtige valg – især set i lyset af den fantastiske fanfilm med Nathan Fillion og Stephen Lang som hhv. Drake og Sully.

Det nye billede vil formentlig ikke overbevise alle fans om især Wahlberg som Sully. Hverken karakterens ikoniske overskæg eller hans førnævnte havanaskjorte er til at finde, hvilket næsten er det mest iøjnefaldende ved det nye billede.

Der er altså stadigvæk meget at bevise for Wahlberg og Holland over for de millioner af håbefulde “Uncharted”-fans. Dog er filmen en prequel til den elskede spilserie, og der findes da også et klip af Wahlberg i overskæg, så forhåbentlig er det noget, vi får lov at se i løbet af filmen.

Ruben Fleischer, der har instrueret “Zombieland” og “Venom” har påtaget sig opgaven som instruktør, og i samarbejde med forfattermakkerne Matt Holloway og Art Marcum (“Iron Man”), kan han forhåbentlig skabe en “Uncharted”-historie, der lever op til de fantastiske action-adventurespil.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: