Det er efterhånden flere måneder siden, at Lars von Trier blev færdig med optagelserne til sin seneste film, “Nymphomaniac”, men den kontroversielle instruktør har indtil videre holdt kortene tæt ind til kroppen og hverken afsløret en premieredato eller billeder af andre fra castet end Charlotte Gainsbourg (“Antichrist”). Men nu har vi fået begge dele.

Se billedet af “Nymphomaniac”-castet her.

I en spritny pressemeddelelse annoncerer Zentropa Entertainments og Nordisk Film, at København vil være vært for verdenspremieren på “Nymphomaniac” i december 2013. Filmen får landsdækkende biografpremiere den 25. december.

Samtidigt har selskaberne netop frigivet et nyt billede af filmens cast, der nok bedst kan beskrives som “vovet”. Her kan man bl.a. se Trier selv, Gainsbourg, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Udo Kier, Uma Thurman, Willem Dafoe, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Nicolas Bro og Connie Nielsen.

“Nymphomaniac” betegnes som en vild og poetisk historie om en kvindes erotiske rejse fra fødslen til 50-års alderen, fortalt af nymfomanen Joe (Gainsbourg). En kold vinteraften finder den ældre, charmerende Seligman (Skarsgård) nymfomanen tævet til ukendelighed i en gyde. Han tager hende med hjem for at pleje hende, mens han spørger ind til hendes liv. Han lytter intenst, imens Joe igennem de næste otte kapitler fortæller sin overdådige og saftige livshistorie med mange facetter.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Collateral 11 år siden

danish99 (7) skrev:
Trier er gal og spilder igen de normales liv med hans syge film.


Nu vælger man jo selv om man vil se mandens film, og hvis man betragter dem som spild af tid, er det fjollet at smide penge efter den i biografen eller på BD.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#12 Yggdrasil 11 år siden

Tjo, grænsen mellem gal og genial siges at være lille. Lars von Trier er jo en provokatør, og det kommer der nogle anderledes film ud af. Jeg stod dog af efter at have set "Breaking the Waves" og "Danser in the Dark". De kedede mig jævnt, og har ikke set en LvT film siden.
Gravatar

#13 Gasivodo 11 år siden

#6's En fornøjelse med det lixtal;-D

wes A da bar ku snarke på pece så gåt.

OnT: Billederne gør mig nysgerrig, ergo virker de her.

"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#14 X&O 11 år siden

SublimeKen (5) skrev:
Jeg kan genkende Uma Thurman, Connie Nielsen og Charlotte Gainsbourg, men hvem er de tre andre kvinder på billedet?


Jeg tror det er Mia Goth ved Stellan Skarsgård og Stacy Martin ved Shia LeBeuf.
Gravatar

#15 Highland Park 11 år siden

#13: Et lixtal på 39 er da ikke noget særligt.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#16 kennedy 11 år siden

Livet er for kort til Von triers crap.....
I must have some booze. I demand to have some booze.

Skriv ny kommentar: