Det er efterhånden flere måneder siden, at Lars von Trier blev færdig med optagelserne til sin seneste film, “Nymphomaniac”, men den kontroversielle instruktør har indtil videre holdt kortene tæt ind til kroppen og hverken afsløret en premieredato eller billeder af andre fra castet end Charlotte Gainsbourg (“Antichrist”). Men nu har vi fået begge dele.

Se billedet af “Nymphomaniac”-castet her.

I en spritny pressemeddelelse annoncerer Zentropa Entertainments og Nordisk Film, at København vil være vært for verdenspremieren på “Nymphomaniac” i december 2013. Filmen får landsdækkende biografpremiere den 25. december.

Samtidigt har selskaberne netop frigivet et nyt billede af filmens cast, der nok bedst kan beskrives som “vovet”. Her kan man bl.a. se Trier selv, Gainsbourg, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Udo Kier, Uma Thurman, Willem Dafoe, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Nicolas Bro og Connie Nielsen.

“Nymphomaniac” betegnes som en vild og poetisk historie om en kvindes erotiske rejse fra fødslen til 50-års alderen, fortalt af nymfomanen Joe (Gainsbourg). En kold vinteraften finder den ældre, charmerende Seligman (Skarsgård) nymfomanen tævet til ukendelighed i en gyde. Han tager hende med hjem for at pleje hende, mens han spørger ind til hendes liv. Han lytter intenst, imens Joe igennem de næste otte kapitler fortæller sin overdådige og saftige livshistorie med mange facetter.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Twister 11 år siden

Fedt billede. Sjov og tankevækkende detalje med Trier der har gaffa-tape for munden.

Synd at det først er til jul filmen har premiere. Er godt nok spændt på den. :)
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#2 Zombi 11 år siden

Jeg synes så at det er et alt for let forsøg på at være vovet, så for mig virker den bare lidt kedelig. Forhåbentlig er filmen mere original end denne plakat giver indtrykket af.
Gravatar

#3 MetalMonstrum 11 år siden

Aner ikke om filmen bliver værd at se, men plakaten - den er sgu lystig! Lige til at hænge op på væggen :)
Gravatar

#4 X&O 11 år siden

Selvom det ikke er nogen nyhed, så er det alligevel utroligt så mange Hollywood-stjerner det er lykkedes at samle i en 'dansk' produktion. Under alle omstændigheder er det da et klart federe presse billede en de typiske screenshots fra filmen.
Gravatar

#5 SublimeKen 11 år siden

Jeg kan genkende Uma Thurman, Connie Nielsen og Charlotte Gainsbourg, men hvem er de tre andre kvinder på billedet?
Gravatar

#6 Highland Park 11 år siden

#2: Ja, det er en stor fallisk joke. Til gengæld er jeg vild med den første teaserplakat; dens symbolik og parentetiske minimalisme. Og så er den integreret i hjemmesiden på skøn voyeurhumoristisk vis.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#7 danish99 11 år siden

Trier er gal og spilder igen de normales liv med hans syge film.
King
Gravatar

#8 filmzkim 11 år siden

Trier er genial og beriger igen de normales liv med sine formidable film.
Gravatar

#9 moulder666 11 år siden

danish99 (7) skrev:
Trier er gal og spilder igen de normales liv med hans syge film.


Ja, brænd ham! Brænd ham på korset som den afviger han er! Pffft...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 Mads47 11 år siden

danish99 (7) skrev:
Trier er gal og spilder igen de normales liv med hans syge film.


Ja føj!..en instruktør der ikke laver mainstream film! og laver film på et højere niveau..hvor vover han at spille de folks tid der af egen fri vilje ser hans film!..føj for en kal!

Skriv ny kommentar: