“Dunkirk”-stjernen Harry Styles har været til møder om rollen som den næste James Bond, siger kilde.

Han er mest kendt fra musikgruppen One Direction, men senest også som central skuespiller i Christopher Nolans “Dunkirk”.

Nu kan Harry Styles meget vel blive den næste skuespiller i rollen som Agent 007.

Således er oddset netop faldet fra 100 til 25 gange pengene igen på Harry Styles som næste James Bond efter Daniel Craig.

Det sker efter en historie i The Sun, hvor en kilde siger:

”Harry er meget seriøs. Han har haft en række møder på højt niveau om at blive 007. Harry mener, at han er i blandt de sidste to.”

Daily Mail har efterfølgende været i kontakt med repræsentanter for Harry Styles, der afviser historien.

Harry Styles er dog heller ikke bookmakernes favorit, selv om odds er faldet til 25.

Tom Hardy er aktuelt favoritten foran navne som James Norton, Henry Cavill, Richard Madden og Idris Elba.

Der er til gengæld flere penge at hente på Mr. Bean-skuespilleren Rowan Atkinson eller den tidligere fodboldspiller David Beckham, som begge giver odds 200 som ny James Bond.

Læs også ‘AI-favoritten Henry Cavill er ikke i tvivl: Ja til James Bond‘.

“No Time to Die” får premiere den 2. april 2021.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 BlackJesus 1 år siden

The Sun er nok ogs¨å det mest utroværdige medier blandt de størst engelske medier.
Rowan Atkinson som James Bond!!!!!

Tom Hardy passer bare ikke ind som den Bond vi kender. Så skal han ihvertfald gå på kompromis med sit skuespil og være mere blød i det.

Efterhånden er Hardy blevet en skuespiller der overtager filmen. Synes bare aldrig Bond skal ses pga. Hardy, men omvendt at man evt. gerne vil se Hardy fordi han er med i Bond.
Gravatar

#2 filmz-Den Lyserøde Panda 1 år siden

Han er åbenbart ikke en af dem der bliver nævnt længere, men min favorit er helt klart Tom Hiddleston. Hardy og Cavill bliver for mig at se for meget muskelbundt som den tidlige Craig som jeg håber de bevæger sig væk fra. Hellere en der udstråler lidt mere charme og intelligens end råstyrke. Richard Madden ligner også noget vi allerede har set før og Idris Elba virker umiddelbart for gammel til rollen. James Norton er trods alt ukendt, hvilket sikkert er en fordel ift. at blive castet som Bond, men jeg kan endnu ikke se det for mig, men hvem ved. Så er der Harry Styles tilbage, og udseende mæssig, kan han helt klart noget, men om han besidder skuespillerevnerne til det ved jeg ikke. Han var fin i Dunkirk, men det var også en lille rolle der ikke krævede de store følelser.
Gravatar

#3 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."

Skriv ny kommentar: