Spekulationerne er ovre! Warner Bros. bekendtgjorde i dag at det bliver 29-årige Christian Bale som skal spille hovedrollen som Bruce Wayne/Batman i den kommende film, som instrueres af Christopher Nolan.

Bale slog igennem med “Empire of the Sun” i 1987 og har haft roller i så forskellige film som “Little Women”, “Portrait of a Lady”, “American Psycho” og “Prinsen af Jylland” fra 1994, som var instrueret af danske Gabriel Axel.

Nolan udtaler om valget af Bale: ”Det jeg ser i Christian er den ultimative inkarnation af Bruce Wayne. Han har præcis den balance af mørke og lyse sider som vi leder efter.”

Den kommende Batman-film har manuskript af Nolan og David S. Goyer, og det forventes at optagelserne kan gå i gang allerede i begyndelsen af 2004.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#1 azathoth 18 år siden

Det er simpelthen for køligt det her... Bale bliver den perfekte Batman!!! Så må vi ikke håbe projektet ryger samme vej som Superman!!
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!
Gravatar

#2 El vez 18 år siden

Ah yeah - man sku tro Nolan havde kigget på vores tidligere batman tråd =)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#3 filmz-Kadann 18 år siden

Well, det er ihvertfald et godt valg, ingen tvivl om det. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 filmz-Crystalstar1200 18 år siden

Jeg tror nu også han kan løfte opgaven, specielt med Nolam på manus- og i instruktørstolen kan/skal det nok gå godt med mindre den bliver fuldstændig ødelagt af diverse testscreenings og andre forhindringer, der plager gode projekter for tiden.
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#5 filmz-Harry 18 år siden

Han var ihvertfald god i "American Psycho" Som den psykopatiske og selvglade yuppie. Så jeg tror også at han klare den meget godt som batman, da det er en psykotisk person. Michael Keaton klarede det som bekendt ikke for godt, og heller ikke George Clooney. Faktisk synes jeg ikke der er nogle af Batmanfilmene, der levede op til tegneserien. "Batman forever" var okay, men så var den heller ikke bedre...
----------------------------------------
Sex er godt og sundt for dit helbred...
Gravatar

#6 El vez 18 år siden

Var det ikke noget med du var ret vild med både Batman 3 og 4 ?
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#7 filmz-ghjbjkk 18 år siden

Det kunne simpelthen ikke blive bedre!
Gravatar

#8 filmz-GandalfTheWhite 18 år siden

#5: "Michael Keaton klarede det som bekendt ikke for godt..."

Om du kan lide Keaton som Batman eller ej, så kan du ikke påstå, at manden som bekendt ikke klarede opgaven særlig godt. En sådan kommentar påstår, at der er bred enighed om, at Keaton ikke gjorde det godt. Du kan jo starte med at kigge på afstemningen ude i venstre side og fortælle mig, om der er bred enighed om, at Michael Keaton ikke var en god Batman. Hvis vi snakkede om en film som Battlefield Earth, så kunne man med rette sige, at "...bla bla bla som bekendt var noget lort...". Det er sagen uvedkommende, om du selv er fan af BE eller ej. Faktum er, at der er bred enighed om, at filmen er noget lort og man derfor kan generalisere og sige, at den som bekendt er noget lort. Michael Keaton ligger pt. i front med 315 stemmer som den bedste Batman, og det er derfor ikke korrekt at påstå, at han som bekendt ikke var en særlig god Batman. Du kan sige, at DU ikke synes, han gjorde jobbet særlig godt.

Just my 2 cents.
-
The Force can have a strong influence on a weak mind.
Gravatar

#9 filmz-Emil 18 år siden

#8 > Glem det, Harry er et fjols der ikke lukker andet end lort ud herinde.
/me stemmer for lukning af Harrys bruger
- I'm shocked, shocked to find that gambling is going on in here!
- Your winnings, sir.
- Oh, thank you very much.
Gravatar

#10 Captain Vallo 18 år siden

#8 Enig! Op i røven med ham.

Lad os hellere glædes over det perfekte valg, som Bale har været. Der er ingen tvivl i mit sind om, at en cocktail af Goyer, Nolan og Bale giver den bedst tænkelige Batman siden Tim Burton lavede Returns...
If there was a god
then why is my arse
the perfect height for kicking?

Skriv ny kommentar: