En film om Apple-skaberen Steve Jobs, med manuskript af “The Social Network”-forfatteren Aaron Sorkin, har længe været i forhandlinger. Først skulle David Fincher instruere, men Danny Boyle endte i sidste ende med tjansen. Så var det store spørgsmål hvem som skulle spille den excentriske skaber og nu er valget altså faldet på ingen ringere end Christian Bale.

Se også: Danny Boyle instruerer Christian Bale som Steve Jobs

Efter længere forhandlinger er det endelig kommet på plads, at “The Dark Knight”-stjernen, Christian Bale, skal spille hovedrollen som Steve Jobs. Aaron Sorkin bekræfter at Bale er ombord og udtaler: “Vi skulle havde den bedste skuespiller i en bestemt alder og det var Christian Bale. Rollen er ekstremt svær: han har flere replikker i én film end de fleste har sammenlagt i tre film. Der er ikke én scene eller et billede, han ikke medvirker i.

Sorkins manuskript er bygget op omkring tre scener: “De vil alle foregå i reel tid. Hver scene vil foregå backstage under tre af Apples produktlanceringer. Henholdsvist lanceringen af Mac, NeXT og iPod.

Det vides endnu ikke hvornår optagelserne til filmen begynder, eller hvornår den rammer biograferne.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: