”The Crow” fra 1994 har et enormt kultfølge og en genindspilning af filmen har længe været undervejs. Nu er den nye hævner langt om længe fundet.

Se også: Anmeldelse: “Dracula Untold”.

Luke Evans, der spiller blodsuger i ”Dracula Untold” og snart er aktuel i ”Hobbitten: Femhæreslaget”, har sagt ja til hovedrollen til remaket, der påbegynder sine optagelser til foråret. Det skriver The Hollywood Reporter

Bradley Cooper var tidligere på tale til at overtage Brandon Lees rolle som den levende døde titelkarakter, men Cooper sprang fra, og siden da har et hav af skuespillere og instruktører været på banen.

Filmen skal instrueres af den relativt ukendte F. Javiér Gutierrez, mens musikeren Nick Cave står bag manuskript til genindspilningen.

“The Crow” får efter planen premiere i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Ceepa 7 år siden

If it aint broken don't fix it!
Gravatar

#2 Therkelsenmeister 7 år siden

Utrolig respektløst at lave et remake af The Crow. Filmen er en kultklassiker og et mindesmærke for Brandon Lee, der ligesom hans far døde alt for tidligt med en lys fantastisk karriere foran sig. Hele historien om hans død hænger så ironisk sammen med filmen, den dystre neo-goth atmosfære i et voldeligt ubarmhjertigt (og dog ikke så virkelighedsfjernt) samfund, ledsaget af et fantastisk tungt soundtrack kendetegnende den tid filmen blev lavet. Det er muligvis den bedste tegneserie adaption nogensinde......
Gravatar

#3 Joeyvind 7 år siden

Nick Cave er det eneste positive jeg kan sige om det her.
The Crow (1994) er en af de få film hvor det er tilladt at tude og være Emo samtidig. Fantastisk film..
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#4 psymon 7 år siden

Plus serien var også fed med Mark Dacascos
Gravatar

#5 moulder666 7 år siden

Fire it up! Fire it up!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: